Ultimele fiţe în materie de mobilier, la târgul care s-a deschis la Pavilionul Expoziţional Mamaia

Ultimele fiţe în materie de mobilier, la târgul care s-a deschis la Pavilionul Expoziţional Mamaia

Târgurile de profil vin cu oferte inedite FOTO Arhivă

Producători din ţară şi din străinătate au venit la Constanţa cu servicii şi dotări pentru hoteluri şi casa dumneavoastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 26 – 29 martie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a organizat la Pavilionul expoziţional Mamaia Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015 şi Târgul de Mobilă „Totul pentru casă şi familie“. De asemenea, în aceasta perioadă şi acelaşi loc se va deşfasura şi Salonul de Finanţari, cu oferte şi servicii financiare.

Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015 este singurul eveniment de acest profil din Constanţa, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.

Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa: mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii; echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare, articole de unica folosinta; mobilier pentru săli de conferinţă, cinema, amfiteatru, echipamente pentru spălătorie de rufe,  echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice; lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională;  automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare; instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat; produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare; signalectică hotelieră; produse alimentare şi nealimentare.

Târgul de Mobila îşi aşteaptă vizitatorii să le prezinte noile tendinţe în materie de design interior, atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante. Expozanţii vor fi prezenţi cu oferte începând de la preţuri medii, până la oferte de lux, în funcţie de bugetul fiecăruia.

Sub sloganul: „Vizitează târgul şi câştigă patul anului 2015!” toţi cei care vor trece pragul expoziţiei vor putea participa la marea tombolă,  a cărei extragere va fi în data de 29 martie 2015 la ora 12.00.

Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de joi până duminică, având următorul program: în perioada 26  – 28 martie: 10.00 – 19.00; 29 martie: 10.00 – 16.00. Intrarea este liberă.

Vă mai recomandăm:

Mobila lui Ceauşescu s-a vândut pentru 55.000 de euro


 

citeste totul despre: