Poliţişti în uniformă şi în civil, pe străzile Constanţei, în acest weekend prelungit

Poliţişti în uniformă şi în civil, pe străzile Constanţei, în acest weekend prelungit

Poliţiştii constănţeni vor fi la datorie de Ziua Marinei Române FOTO Arhiva Adevărul

Forţe sporite de poliţie vor asigura liniştea turiştilor şi constănţenilor în perioada 11-15 august. Peste 350 de poliţişti vor patrula pe străzile oraşului, mai ales în zonele unde au loc ceremonii militare sau religioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că pe perioada mini-vacanţei prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului şi Zilei Marinei Române, în perioada 11-15 august, numărul poliţiştilor aflaţi la datorie pe străzi va fi mărit.

Pentru ca toate activităţile prilejuite de aceste sărbători să se desfăşoare în linişte, peste 350 de poliţişti constănţeni vor activa în vederea prevenirii şi  combaterii faptelor antisociale.

Sunt vizate mai ales zonele din apropierea bisericilor, zona peninsulară a Constanţei şi zonele unde vor avea loc evenimentele dedicate Zilei Marinei.

În sprijinul poliţiştilor vor veni şi forţele jandarmeriei, dar şi cele ale poliţiei locale care vor forma echipe mixte destinate menţinerii ordinii în rândul populaţiei.

Echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente pentru fluidizarea traficului în orele de vârf în zona peninsulară şi pe arterele adiacente acesteia.

Poliţia constănţeană va acţiona în tot acest interval de timp cu personal în uniformă şi civil, vor fi pregătite forţe de rezervă pentru intervenţie în zona de desfăşurare a slujbelor religioase sau a manifestărilor militare.

Pe aceeaşi temă: 

Premieră de Ziua Marinei Române: publicul are acces pe toată faleza Comandamentului Naval la festivităţile militare

Vara la apogeu: cele mai tari evenimente de pe litoral, în minivacanţa de Sfânta Maria
 

citeste totul despre: