FOTO Meniul unui Rege. Ce mănâncă Hagi când vine la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou local deschis din Constanţa, H10 Sport Lounge, îi aparţine lui Gică Hagi. Regele fotbalului românesc a participat în weekend la inaugurarea oficială a primului pub-restaurant sportiv, care face parte dintr-un lanţ naţional.

Fotbalistul devenit om de afaceri şi-a pus la bătaie imaginea, nu doar banii, pentru reuşita biznisului. Hagi este proprietar de hotel în Mamaia şi intenţionează să-şi extindă aria de activitate prin construirea unui complex de agrement pe malul Lacului Siutghiol.

În calitate de „cârciumar“, Regele vine cu o ofertă specială. El şi-a dezvăluit preferinţele culinare, care constituie o secţiune specială în meniul casei. Iată care este mâncarea preferată a lui Gică Hagi. Preparatele lui Hagi au indicativul H10, după denumirea localului dată de iniţiala H a numelui şi de numărul 10 de pe tricoul purtat ca atacant.

Acestea sunt: salată cu muşchi de vită la grătar – 25 lei, sandviş cu toast, bacon, cartofi prăjiţi – 20 lei, burger cu brânză Cheddar şi castraveţi muraţi – 27 lei, cârnaţi cu caşcaval şi ardei roşu, cu garnitură de cartofi prăjiţi sau varză bavareză – 19 lei, pizza cu mozzarella, şuncă şi cârnaţi H10 – 25 lei, paste cu piept de pui, pepperoncini, ardei roşu şi rozmarin – 17 lei.

H10 este primul local din Constanţa unde clientul are propriul draft de bere la mesele înalte de bar. Te serveşti singur, bei cât pofteşti, iar contorul îţi arată cât ai de plătit. La Hagi se bea Heineken în special, Ciuc Premium, Ciuc nefiltrată, Silva, Amstel, Birra Moretti, Desperados. Halba de 400 ml costă 7 lei, iar cea mai scumpă sticlă este 12 lei.

Vinul din Cramele Halewood costă între 50 şi 150 lei sticla. Răcoritoarele costă 6 lei cele cu acid, 7 lei - cele fără. O infuzie de ceai costă 7 lei, o ciocolată caldă – 7 lei, un fresh – 12 lei, 1 cocktail – 15 lei, 1 whisky (40 ml) – între 10 şi 30 lei, o apă – 5 lei, o cafea – 6 lei, un cappuccino – 8 lei.

Alte preţuri de la localul lui Hagi mai sunt: supa zilei costă 10 lei; aripioare Bufalo (6 bucăţi cu garnitură de legume) – 21 lei; coaste de porc cu garnitură de cartofi sau varză bavareză şi salată coleslaw – 39 lei; muşchi de vită românesc (50 lei) sau argentinian (90 lei), cu garnitură; dorada la grătar (600 grame) – 35 lei; platou de cârnaţi cu garnitură, pentru două persoane (3 sortimente - pentru bere, picanţi şi specialitatea casei H10) – 35 lei; aperitiv pentru 2 (aripioare, piept pui, coaste porc, ceapă etc) – 50 lei; pizza – 25 lei; desert (tiramisu, clătire, ştrudel) – 12 lei.

„Am vrut să fie un local cald, unde lumea să se simtă bine, urmărind un meci“, a spus proprietarul Hagi. Localul este amenajat pe două niveluri: parter-pub şi subsol-lounge.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite