Wizz Air caută însoţitori de zbor în Cluj Napoca

Wizz Air caută însoţitori de zbor în Cluj Napoca

Wizz Air intenţionează să-şi extindă operaţiunile în România. FOTO: Adevărul

Cadidaţii trebuie să  aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 de centimetri (fetele) şi 175 de centrimetri (baieţii). Aceştia trebuie să fie absolvenţi de liceu (nimin), să vorbească fluent engleza şi să ştie să întoate. Compania nu a precizat numărul de joburi disponibile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană  low–cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anunţă o nouă sesiune de recrutări pentru baza din Cluj. Interviurile vor avea loc pe 13 februarie, începând cu ora 9:00 la Hotel Confort (Calea Turzii, nr. 48). Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Acest anunţ demonstrează în continuare angajamentul nostru faţă de piaţa din România. Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Cluj şi din România şi ne dorim să avem de asemenea un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de munca directe şi indirecte în aviaţie şi în domeniile conexe.”

Condiţiile cerute de companie

„Cadidaţii trebuie să  aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii). De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de liceu (nimin) şi să vorbească fluent engleza. Viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poate ajunge la bază într-o oră în perioada de  stand by. Competenţele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum şi abilitatea de a lucra în echipă“, se arată într-un comunicat trimis presei. Aplicaţiile se depun pe siteul http://wizzair.com/ro-RO/career.  

citeste totul despre: