Clujul, în finala galei care premiază cele mai bune restaurante din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci restaurante din Cluj au ajuns în etapa finală a „TopHotel Awards”, eveniment care premiază excelenţa şi performanţa din industria de turism şi a ospitalităţii din România. Localurile clujene s-au clasat la categoriile „Cel mai popular restaurant al anului” şi „Cel mai bun restaurant cu bucătărie internaţională”.

„Cel mai popular restaurant al anului” şi „Cel mai bun restaurant cu bucătărie internaţională” sunt cele două categorii din cadrul „TopHotel Awards” dedicate restaurantelor. Evenimentul aflat la cea de-a VI-a ediţie va avea loc în data de 25 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ocazie cu care vor fi desemnaţi câştigătorii. Premii se acordă pentru industria hotelieră, turism, spa-uri şi agrement.

Cel mai popular restaurant al anului

La categoria „Cel mai popular restaurant al anului” au ajuns în finală următoarele restaurante din Cluj: Bujole, Cabinet de Vin & Cocotte, Via şi Zama. Acestea vor concura cu restaurante din întreaga ţară: Caffe Citta, Camara Boierului, Hilton Sibiu, Caru' cu bere, Casa Kraus, Restaurant Casa Danielescu, Restaurant Citroniers, Restaurant Voievodal Baneasa, Ristorante Il Cantuccio, Sharkia Restaurant, Upstairs Rooftop, Winestone Victoriei 37. 

Cel mai bun restaurant cu bucatarie internaţională

La categoria „restaurante selecte, de lux” cu bucătărie internaţională, reprezentanţii Clujului este „B A R A C C A”. Celelalte restaurante înscris în competiţie sunt: Barbizon Steak House, Casa Georgius Krauss, Domeniul Manasia, Joseph by Joseph Hadad, JW Steakhouse, JW Marriott, L'Atelier-l'art culinaire, Le Bistrot Francais, Norma Fine Dining, OSHO, PRIME STEAKS & SEAFOOD, RED ANGUS STEAKHOUSE, Restaurant Altitude, ANA Hotels Poiana Brasov, Restaurant Belvedere, RESTAURANT OLIVIERS, Restaurant PRIVO, Restaurant Simfonia, Sky Restaurant & Terrace, The Artist, Valea Verde Resort. 

      

Procesul de jurizare

Procesul de jurizare s-a desfăşurat după urmatorul program:
 

ETAPA 1 (1 martie – 3 aprilie) - INSCRIEREA IN COMPETITIE

Investitori, hoteluri, restaurante, agentii de turism, clienti si furnizori sunt invitati via online sa trimita nominalizarile de proiecte prin simpla completare a formularului de inscriere online. Inscrierea in competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE pana la date de 3 aprilie.


ETAPA 2 (13 aprilie) - ANUNTAREA REZULTATELOR PARTIALE

Listarea si anuntarea primilor 12 finalisti (20 pentru categoria hoteluri) din fiecare categorie care vor intra in competitie.


ETAPA 3 (13 aprilie – 10 mai) - VOTUL ONLINE

In aceasta perioada se va desfasura votul online. Votul online se poate exprima o singura data, accesand site-ul evenimentului in perioada 13 aprilie - 10 mai.


ETAPA 4 (2 mai– 15 mai) - VOTUL JURIULUI

Va avea loc selectia finala a proiectelor, realizata de comisia de jurizare pe fiecare sectiune.

GALA DE PREMIERE TOP HOTEL AWARDS (25 mai)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite