Se dublează tarifele la Bazinul Olimpic. O oră şi jumătate de bălăceală va costa 25 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bazinul de înot a fost refăcut de la zero.
Bazinul de înot a fost refăcut de la zero.

Noile preţuri vor fi votate astăzi în şedinţa de Consiliul Local. Vechile tarife erau cele din 2010, iar ediţii spun că după refacerea bazinului, care a costat 7 milioane de euro, Taxele de întreţinere sunt mult mai mari.

Adulţii vor plăti 25 de lei pentru 90 de minute de bălăceală, studenţii 15 lei, iar elevii şi copiii 10 lei. Abonamentul nelimitat pentru adulţi va fi de 400 de lei. Aceştia pot plăti şi abonamente de 250 de lei, dar vor avea incluse doar 12 intrări, şi de 100 de lei, având incluse opt intrări, dar numai sâmbăta şi duminica.

Abonamentele nelimitate pentru studenţi vor costa 300 de lei, în timp ce pentru 12 intrări vor trebui să plătească doar 150 de lei. Pensionarii nu au abonament decât pentru 12 intrări pe lună, pentru care vor trebui să plătească 150 de lei. Copiii şi elevii vor plăti şi ei 300 de lei pentru un abonament nelimitat, dar numai 100 de lei pentru un abonament de 12 intrări sau 80 de lei pentru zece intrări. Dacă vreţi să vă abonaţi şi la un instructor de înot, vă va costa 500 de lei pe lună. Cine vrea să închirieze întregul bazin mare va trebui să plătească 1.200 de lei pe oră, iar cine vrea tot bazinul mic va trebui să achite 200 de lei pe oră.

Dotări de ultimă generaţie

Noul bazin are 4.800 de metri pătraţi şi peste 600 de locuri în tribune.  şi zece culoare, faţă de 2.800 de metri pătraţi şi opt culoare. Bazinul de înot va putea fi utilizat atât de sportivii de performanţă, pentru antrenamente, cât şi de copiii care doresc să ia cursuri de înot sau de persoanele care doresc să se relaxeze sau să facă tratament.

Totodată, complexul sportiv este dotat la subsol şi cu o zonă de recuperare pentru sportivi(care va include cabinete medicale, bazin, duşuri, grupuri sanitare, vestiare), saună, masaj şi hidroterapie. La etaj este un cabinet antidoping, dar şi un foaier, unde vor fi baruri, iar pe timp de vară o terasă cu şezlonguri.

Bazinul de înot de la Braşov a fost construit în 1978, fiind reparat şi consolidat între anii 1986-1987, de atunci realizîndu-se doar mici modificări, reparaţii ori amenajări, care însă nu au împiedicat degradarea din ce în ce mai accentuată a clădirii. De aceea, s-a decis ca să fie ras din temelii, iar noua construcţie să fie făcută de la zero.

Pe aceeaşi temă:

Sezonul bălăcelilor s-a deschis la Braşov

Cel mai mare parc de distracţii din România

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite