0268-954, numărul scurt al dispeceratului de urgenţe de la Poliţia Locală Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brasov dispecerat politia locala

Linia telefonică este disponibilă pentru cetăţeni la orice oră din zi şi din noapte, şapte zile din şapte! Linia cu număr scurt poate fi apelată de cetăţeni pentru orice fel de probleme care ţin de competenţa poliţişilor locali, dar şi pentru alte aspecte de interes public, urmând ca serviciul de dispecerat să redirecţioneze sesizarea către instituţiile îndrituite să soluţioneze problema.

0268-954 a fost pus la dispoziţia braşovenilor în regim de permanenţă şi a fost creat cu scopul de a uşura comunicarea dintre comunitate şi oamenii legii.

Această măsura a fost adoptată pentru a facilita accesul la dispeceratul poliţiei locale într-un mod mai rapid şi mai eficient pentru că, din practică, s-a reţinut faptul că numărul clasic al dispeceratului este mai greu de reţinut. Locuitorii pot apela în paralel şi numărul 0368.457.010 pentru orice fel de probleme care ţin de competenţa Poliţiei Locale Braşov. Tariful pentru numărul scurt este normal, fară suprataxe.

Poliţia Locală va răspunde sesizărilor braşovenilor sau oricărui cetăţean care tranziteaza municipiul, lucrând pe serviciile de ordine publică, circulaţie rutieră, poliţie turistică, inspecţie-control disciplina în construcţii ori prin biroul de intervenţii, la întreaga capacitate, cu peste 100 de agenţi mobilizaţi.

Braşovul este printre puţinele oraşe din ţară care au pus la dispoziţia locuitorilor un număr scurt de apelare! Totuşi nu încurajăm apelarea în exces a acestui număr întrucât, în caz de apelare în mod nejustificat, sunt aplicabile prevederile Legii 61/1991, care precizează faptul că alertarea fără motiv întemeiat a organelor de menţinere a ordinii şi liniştii publice se pedepseşte conform Art. 3, al.1, lit.A cu amendă între 100 şi 500 de lei”, a declarat directorul executiv al Poliţiei Locale Braşov, Nicolae Aldea.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite