Rezultate Bacalaureat 2016 Brăila. Cea mai mare medie a fost 9,93, obţinută de un absolvent de la Colegiul "Murgoci" şi unul de la Liceul "Panait Cerna"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate Bacalaureat 2016 Brăila. Ministerul Educaţiei a anunţat marţi, 12 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2016. Notele sunt afişate pe site-ul edu.ro şi la avizierele instituţiilor de învăţământ.

Vedeţi aici notele la Bac Brăila.

UPDATE Din cei 1.614 absolvenţi brăileni care au susţinut examenul de bacalaureat, rata de promovabilitate a fost 74,37%. Din promoţia curentâ, s-au înscris în examen 1.416 absolvenţi, rata de promovabilitate fiind de 81,99%, iar din seriile anterioare au fost 244 înscrişi, cu rată de promovabilitate 26,24%.

Doar 14% dintre candidaţi au luat medii peste 9.00. Cea mai mare medie a fost de 9.93, fiind obţinută de doi candidaţi, unul de la Colegiul Naţional "Ghe. Munteanu Murgoci" şi unul de la Liceul "Panait Cerna". La polul opus, cele mai slabe rezultate au fost înregistrate la Liceul Tehnologic "Grigore Moisil" unde, din 18 absolvenţi înscrişi la examen, niciunul nu a reuşit să obţină medii peste 6.00.

Astăzi s-au afişat rezultatele la bacalaureat în Brăila. Cei peste 1.600 de candidaţi brăileni care au susţinut examenul de Bacalaureat 2016 află astăzi rezultatele. Notele sunt afişate atât la avizierele liceelor cât şi pe site-ul edu.ro.

Tot astăzi, după afişarea rezultatelor la Bac 2016, vor putea fi depuse şi eventualele contestaţii, a căror soluţionare va avea loc între 13 şi 15 iulie. Pe 16 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Pentru cei ce nu vor trece de examenele acestei sesiuni, există Bac-ul de toamnă. Înscrierile pentru a doua sesiune se fac între 18 şi 22 iulie.

Pe aceeaşi temă:

Bacalaureat 2016 Constanţa. Mamă: „A zis că dacă îi cade «Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război» ia nota 11“

Cum se joacă Ministerul Educaţiei cu soarta bacalaureaţilor. Examenul de maturitate devine un roman psihologic

Adevăratul subiect de la Română la Bac 2016: romanul psihologic, bramburit de profesori. În 2013, Ministerul Educaţiei îi dădea altă definiţie decât acum

De ce greşesc elevii la subiectele uşoare de la examene. Dascăli: „Copiii vor totul mură-n gură“, „Este vina modului în care e conceput sistemul“

 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite