A băut până nu a mai ştiut de el, iar apoi s-a urcat la volan. S-a oprit cu maşina în gardul unei case

A băut până nu a mai ştiut de el, iar apoi s-a
urcat la volan. S-a oprit cu maşina în gardul unei case

Şoferul turmentat a intrat direct în gardul unei case Foto: arhivă Adevărul

Un localnic din oraşul brăilean Ianca a sunat la Poliţie după ce s-a trezit că o maşină i-a făcut praf gardul casei. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul abia se mai putea ţine pe picioare de beat ce era, testarea cu alcooltestul arătând că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 1,00 mg/l.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 18 mai,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ianca au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în gardul său. 

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din oraşul Ianca.

”Procedând la testarea şoferului cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,00 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii  IPJ Galaţi.

Pe numele şoferului turmentat a fost deschis acum un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

citeste totul despre: