Un ospătar a murit în timp ce se pregătea să îşi servească clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţă FOTO Adevărul
Ambulanţă FOTO Adevărul

Ospătarul se afla în timpul programului când a căzut pe treptele restaurantului unde lucra. Din cauza loviturilor suferite după două zile ospătarul a murit în chinuri groaznice.

Pe data de 3 ianuarie, Marin Ovidiu Rotaru ospătar la un restaurant din municipiul Botoşani a plecat să ducă comenzi la domiciliu clienţilor. Din cauza numărului mare de pachete pe care le ducea în braţe, ospătarul de 41 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe scările restaurantului. Deşi a suferit numeroase leziuni, acesta împreună cu şeful său au plecat să facă livrarea. 

La întoarcere, administratorul restaurantului a vrut să îl ducă pe Marian Rotaru, care se plângea de dureri, la spital. Iniţial ospătarul a refuzat, dar în seara aceleaşi zile este transportat cu dureri  îngrozitoare la spital. La trei zile de la incident a murit pe un pat de spital. 

Medicii nu au mai putut să facă nimic. Bărbatul avea coastele fracturate, rupturi pulmonare şi hemoragie internă. Având în vedere că se afla în timpul programului, cazul va fi cercetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

citiţi şi:

Peste 2.500 de angajaţi au fost implicaţi în accidente de muncă în primele 9 luni din an. Aproape 130 din aceştia au murit

Panică în stradă: un mal de pământ s-a prăbuşit peste doi muncitori

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite