Câinii de la adăpostul de pe Calea Bodrogului pot fi adoptaţi la distanţă. Totul costă 100 de lei pe lună
0Primăria Municipiului Arad prin Gopsodăria Comunală Arad a demarat o campanie pentru salvarea câinilor de la adăpostul de pe Calea Bodrogului. Campania poartă denumirea: „Nu mă poţi lua acasă? Adoptă-mă la distanţă – cu doar 100 de lei pe lună puteţi salva o viaţă”.
Mai exact cei care au disponibilitatea şi mijloacele de a asigura hrana şi cele necesare traiului unui câine, dar nu au posibilitatea de a-l lua acasă, îl pot ajuta să ducă un trai mai bun prin adopţia la distantă. Adoptându-l la distanţă deveniţi protectorul lui şi contribuiţi la asigurarea traiului său de zi cu zi, în timp ce el rămâne în continuare în adăpost.
Cum se procedează?
- Vizitaţi adăpostul de pe calea Bodrogului şi alegeţi un câine
- Semnaţi declaraţia de adopţie la distanţă, prin care vă angajaţi ca lunar să contribuiţi la bunăstarea patrupedului ales.
- Din acel moment câinele vă aparţine. Îl puteţi vizita, scoate la plimbare, iar personalul adăpostului îi va asigura asistenţă medicală de câte ori va fi nevoie.
„Prin contribuţia dumneavoastră veţi ajuta implicit toţi câinii din adăpostul din Arad. Cu cât mai mulţi câini vor fi adoptaţi la distanţă, cu atât mai multe fonduri vor rămâne disponibile pentru extinderea adăpostului şi construirea de ţarcuri noi, astfel evitându-se soluţia extremă a eutanasierii!”, spun reprezentanţii adăpostului.
Programul de vizitare al adăpostului este de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00, iar sâmbătă, între 9:00 – 11:00.
Vă mai recomandăm: Iubitorii de câini din Arad se unesc în salvarea acestora. Pe Facebook sunt lansate sute de mesaje
În Arad a început lupta pentru adoptarea patrupedelor din adăposturi. Şi de această dată cei care încearcă salvarea câinilor sunr iubitorii de animale, care luptă şi ca patrupedele să nu mai fie aduse din alte oraşe ale ţării şi lăsate pe la containere.
Măcelul câinilor fără stăpân: aproape trei mii de câini masacraţi în doi ani
Sute de mii de euro cheltuiţi pentru sacrificarea câinilor de pe străzi, şi scenarii de groază în care aproximativ trei mii de câini au fost măcelăriţi în doar doi ani la nivelul judeţului. În tot acest timp, adăpostul Primăriei musteşte de patrupede care din lipsă de locuri, se întorc în stradă, acolo unde hingherii îşi fac treaba ca la carte.