Topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume. Celebrul Brad Pitt a coborât până pe locul 9, dar un alt actor faimos i-a luat locul

Topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume. Celebrul Brad Pitt a coborât până pe locul 9, dar un alt actor faimos i-a luat locul

Tom Cruise este unul dintre bărbaţii care apar în top 10

Publicaţia online theworldstopmost.com a realizat un clasament al celor mai frumoşi 10 bărbaţi din lume. În top se regăsesc actori, cântăreţi, personalităţi masculine contemporane, bărbaţi care vin din familii influente, faimoşi şi cu cariere de succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

În realizarea clasamentului, theworldstopmost.com a ţinut cont de criteriile estetice şi notorietate, majoritatea bărbaţilor incluşi în clasament fiind cunoscuţi în toată lumea.

Pe locul 10 în topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume se află Prinţul William.

S-a născut pe 21 iunie 1982 în Marea Britanie.Fiul cel mare al faimoasei Prinţese Diana este considerat un bărbat fermecător, cu înălţimea şi greutatea perfectă, având alura unui adevărat prinţ.

În aprilie 2011 unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de pe planetă s-a căsătorit cu Catherine Middleton. Frumosul prinţ este implicat în numeroase cauze umanitare şi este un ecologist convins.

Pe locul 9 se află actorul Brad Pitt. Născut pe 18 decembrie 1963 în SUA, Brad este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume.

Deşi a trecut de vârsta tinereţii, Brad este considerat în continuare un bărbat fermecător. A fost căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston, de care a divorţat pentru frumoasa Angelina Jolie cu care a fost un cuplu vreme de un deceniu.


Locul 8 în topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume este ocupat de Noah Mills. Născut în Canada pe 26 aprilie 1983, Mills este un cunoscut model şi actor în ţara lui natală.

Actorul face în continuare modelling, ocupaţie începută pe vremea studenţiei. Este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Canada.

Locul 7 este ocupat de Omar Borkan Al Gala. Faimosul model vine din Irak. Este născut pe 23 septembrie 1989. Considerat bărbatul cu cei mai sexy ochi, Omar Borkan Al Gala a primit cadou o maşină de o fană înrăită.

Locul 6 este ocupat de Salman Khan. S-a născut pe 27 decembrie 1965 în India şi este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood.

Deşi a înaintat în vârstă, este considerat în continuare un bărbat fermecător, la modă şi cu un corp de invidiat. Actorul este necăsătorit.
 

Locul 5 în topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume i-a revenit lui Denzel Washington. Născut pe 28 decembrie 1954, actorul a primit de-alungul carierei sale numeroase premii.

Este căsătorit din 1983 cu Pauletta Pearson. Se spune că este actorul pe care înaintarea în vârstă l-a făcut şi mai atrăgător.


Locul 4 este ocupat de Robert Pattinson, devenit idolul aolescentelor după ce a interpretat personajul masculin principal din seria ”Twilight”. S-a născut pe 13 mai 1986 în Marea Britanie. A fost model, înainte de a fi actor. În 2008, revista People l-a numit pe Pattison cel mai sexy bărbat din lume.


 
Locul 3 este ocupat de Hrithik Roshan, un celebru actor indian. Este considerat cel mai bogat actor de la Bollywood şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci din India. A fost căsătorit cu Susanne Khan, de care a divorţat în 2014.

Pe locul 2 în topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume în 2017 se află Godfrey Gao. Originar din Taiwan, este un cunoscut model de origine asiatică. Atrăgător şi mereu în pas cu moda, actorul asiatic este vânat de mii de fane. Este un burlac convins.

Locul 1 în topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume este ocupat de Tom Cruise. Actorul american de 55 de ani continuă să fascineze şi se spune că, în cazul lui, vârsta nu are nicio importanţă. S-a născut pe 3 iulie 1962 în Statele Unite ale Americii. Revista Forbes l-a denumit ca cea mai puternică celebritate din lume în 2006. El a fost nominalizat la trei premii Oscar şi a câştigat trei Premii Globul de Aur.

Primul său rol principal a fost 1983 în filmul Risky Business.După ce a jucat rolul unui pilot eroic din popularul şi financiarul, de succes, Top Gun (1986), Cruise a continuat în acestă parte, jucând un agent secret într-o serie din Mission: Impossible filme de acţiune în anii 1990 şi anii 2000. Cruise este cunoscut pentru sprijinul controversat şi aderarea la Biserica Scientologică.

citeste totul despre: