FOTO VIDEO Incendiu puternic la o hală de procesare carne de lângă Alba Iulia. Focul a distrus o fabrică de kebab

FOTO VIDEO Incendiu puternic la o hală de procesare carne de lângă Alba Iulia. Focul a distrus o fabrică de kebab

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază, într-o localitate de lângă Alba Iulia, la depozitul unei societăţi comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, focul a izbucnit la o hală de producţie şi depozitare mezeluri din localitatea Drîmbar, comuna Ciugud.

Incendiul puternic a dus la propagarea în aer a unui fum negru şi gros care poate fi observat de la mai mulţi kilometri.
 
Au intervenit 3 autospeciale de la Alba Iulia şi două de la Sebeş, la faţa locului aflându-se şi o ambulanţă Smurd. Potrivit ISU Alba, nu sunt victime în urma incendiului. Fabrica aprţine societăţii Alba Doner Production SRL Alba Iulia, specializată în producţia de kebab.

În clădire nu se afla niciun om la data când a izbucnit inceniul. Hala respectivă era folosită pentru sacrificarea animalelor care intrau apoi la procesare într-o altă unitate de producţie. În timpul incendiului un perete al halei s-a prăbuşit iar pompierii au fost nevoiţi să împrăştie curioşii care se aflau tot mai aproape de zona de intervenţie a echipajelor. Totodată a fost oprită circulaţia autovehiculelor pe şoseaua Alba Iulia Ciugud, în zona respectivă. În timpul incendiului s-au auzit mai multe explozii, cel mai probabil de la butelii aflate în interior.

UPDATE Comunicatul ISU Alba: Detaşamentul de pompieri Alba Iulia şi Garda de intervenţie Sebeş au intervenit ieri, la ora 18:17, în loc. Drîmbar, com. Ciugud, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie având domeniul de activitate producerea produselor pe bază de carne a unei societăţi comerciale. Pompierii militari au acţionat cu şase autospeciale complexe de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului s-a deplasat şi grupa operativă a inspectoratului pentru coordonare intervenţie. Ca urmare a acestui incendiu, au ars hala confecţionată din panouri sandwich pe o suprafaţă de aproximativ 1200 mp, utilaje de producţie, stocuri de materie primă şi produse finite ambalate, instalaţii frigorifice, o centrală pe gaz şi un boiler, prelata unei semiremorci şi instalaţii electrice şi sanitare. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

    
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: