Utilizări surprinzătoare ale vinului roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se crede că antioxidanţii din strugurii fermentaţi pot creşte fermitatea şi elasticitatea pielii.
Se crede că antioxidanţii din strugurii fermentaţi pot creşte fermitatea şi elasticitatea pielii.

Beneficiile pe care le are vinul roşu, consumat cu moderaţie, asupra sănătăţii sunt deja bine cunoscute. De aceea mulţi beau câte un pahar pe zi pentru a reduce riscul de boli de inimă sau de cancer.

Separe, însă, că vinul roşu are multe alte întrebuinţări. El poate rezolva problemele de zi cu zi de uz casnic, de asemenea. Vezi care sunt diferitele moduri în care poţifolosi vinul roşu în bucătărie, baie şi chiar în grădină.

Curăţă fructele

Alcoolul şi resveratrolul, un element nutritiv din vinul roşu, poate ucide bacteriile care cauzează boli de toxiinfecţie alimentară, cum ar fi salmonella şi E. coli. După ce ai clătit fructele, stropeşte-le cu vin roşu pe care îl laşi să se usuce pe ele.

Te scapă de muşte

Insectele zburătoare se strâng în jurul a tot ceea ce se află în stare de putrefacţie şi, cum vinul se obţine prin fermentaţie, muştele sunt atrase în mod automat de miros. Pur şi simplu toarnă vin roşu într-un castron mic sau sticlă şi pune-l în zona cu probleme, cum ar fi în apropierea ferestrei de la bucătărie.

Află pe clickpentrufemei.ro şi alte întrebuinţări inedite ale vinului roşu.

Stil de viață

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite