Cum arată femeia ideală, alcătuită din trăsăturile fizice ale vedetelor: la ochii şi sânii cui visează bărbaţii

Cum arată femeia ideală, alcătuită din trăsăturile fizice ale vedetelor: la ochii şi sânii cui visează bărbaţii

Site-ul de licitaţii amoroase WhatsYourPrice a încercat să afle ce tip de trăsături fizice ar trebui să aibă o femeie pentru ca bărbaţii să fie dispuşi să liciteze cât mai mult pentru a ieşi la o întâlnire romantică alături de o astfel de domnişoară. FOTO whatsyourprice.com

Prima impresie este cea care contează atunci când întâlnim pentru prima oară o persoană, iar pentru că bărbaţii sunt extrem de vizuali, aspectul fizic al unei femei are un impact puternic asupra lor. În această idee, a fost realizat un portret al femeii ideale pe baza preferinţelor exprimate de bărbaţi în legătură cu trăsăturile fizice ale unor vedete internaţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Site-ul de licitaţii amoroase WhatsYourPrice a încercat să afle ce tip de trăsături fizice ar trebui să aibă o femeie pentru ca bărbaţii să fie dispuşi să liciteze cât mai mult pentru a ieşi la o întâlnire romantică alături de o astfel de domnişoară.

Conform sondajului de anul trecut, femeia ideală era blondă cu ochi albaştri, pentru ca anul acesta preferinţele să se schimbe semnificativ, ceea ce înseamnă că, într-adevăr, opţiunile noastre în privinţa aspectului fizic sunt mai influenţate mai mult decât avem impresia de vedetele care sunt foarte populare la un moment dat. Anul acesta, bărbaţii au preferat tenul mai închis la culoare, la fel părul şi culoarea ochilor.

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez. FOTO topwalls.net

Mai exact, au nominalizat-o pe vedeta de televiziune Kim Kardashian pentru tenul său perfect şi pielea de culoarea ciocolatei, şi pe actriţele Mila Kunis şi Kate Beckinsale în ceea ce priveşte culoarea podoabei capilare. Ochii căprui au fost, de asemenea, preferaţi, aşa cum îi au actriţele Selena Gomez şi Jessica Alba, dar şi cântăreaţa Beyonce.

Surprinzător, bărbaţii au preferat ca femeia ideală să aibă înălţimea de 1,79 metri, la fel ca actriţa Jennifer Lawrence, probabil influenţaţi de supermodelele care apar în nenumărate reclame, reviste sau emisiuni de televiziune.

Actriţa Jennifer Lawrence FOTO kymx.cbslocal.com

Trupul atletic şi tonifiat, dăruit cu sâni fermi, potriviţi ca mărime, ca al actriţei Jessica Biel s-a numărat, de asemenea, printre preferinţele sexului puternic.

Actriţa Jessica Biel FOTO greenstyle.it

În ceea priveşte inteligenţa, actriţa Emma Watson, cunoscută pentru rolul Hermione din „Harry Potter”, i-a impresionat pe reprezentanţii sexului puternic, vedeta fiind şi absolventă a Universităţii Brown din SUA.

Actriţa Emma Watson. FOTO limmattalerzeitung.ch

La fel de interesantă ar fi, probabil, femeia ideală văzută de bărbatul român, conturată pe baza trăsăturilor fizice ale unor vedete autohtone. Poate cu abdomenul tonifiat ca al Mihaelei Rădulescu sau cu picioarele lungi, similare cu ale cântăreţei Antonia. Lista posibilităţilor este nelimitată. 

Mihaela Rădulescu. FOTO unica.ro

 

Antonia.FOTO cugetliber.ro
 

citeste totul despre: