Care sunt cele mai compatibile zodii: 4 perechi ce au mari şanse să trăiască „fericiţi până la adânci bătrâneţi“

Care sunt cele mai compatibile zodii: 4 perechi ce au mari şanse să trăiască „fericiţi până la adânci bătrâneţi“

4 perechi de zodii care nu se vor despărţi niciodată. FOTO 123RF

Stelele au multe de spus despre compatibilitatea în cuplu şi existenţa chimiei între două persoane. Există câteva perechi de zodii care se înţeleg atât de bine încât, odată ce au format un cuplu, există şanse minime să se despartă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec (21 martie - 19 aprilie) şi Peşti (19 februarie - 20 martie)

Berbecul este dinamic, dur şi motivat, în timp ce Peştii sunt sensibili, complecşi şi intuitivi. Când aceşti doi nativi formează un cuplu, îşi dau unul celuilalt ceea ce au nevoie cel mai mult, scrie yourtango.com. Peştii au nevoie de cineva stabil pentru a fi puternici, iar Berbecul are nevoie ca partenerul să-i reamintească de lucrurile simple din viaţă. Când sunt împreună, chimia este incontestabilă. Berbecul va fi cel care îi va reaminti partenerului de responsabilităţile pe care acesta le are, în timp ce Peştii îi vor aminti să se bucure de sensibilitatea şi mirosul unei flori din când în când. Nu este de mirare de ce aceste două zodii pot rezista atât de bine în timp.

Leu (23 iulie - 22 august) şi Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Leul este sociabil şi iubeşte atenţia. Balanţa este graţioasă, prietenoasă şi echilibrată. Când aceşti doi nativi se îndrăgostesc, ei formează un cuplu perfect. Au conversaţii fără sfârşit despre evoluţie, fiind extrem de asemănători şi compatibili. Leul iubeşte personalitatea plăcută a Balanţei, iar aceasta este total absorbită de carisma orbitoare a Leului. Aceşti doi nativi se potrivesc de minune.

Fecioară (23 august - 22 septembrie) şi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Fecioara este atentă şi muncitoare. Vărsătorul este progresiv şi original. Aceste două zodii se inspiră reciproc. Când sunt împreună, vor urmări documentare, vor asculta muzică şi vor găsi mereu subiecte de interes comun. Se înţeleg foarte bine, lucru care îi va ajuta să reziste împreună pentru o perioadă lungă de timp.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) şi Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Gemenii şi Săgetatorul iubeşc atât libertatea, cât şi aventura. Aceşti nativi nu se vor plictisi niciodată unul de celălalt. Ei vor pleca în mod constant în călătorii şi se vor susţine reciproc. Relaţia lor devine o călătorie în ceea ce priveşte experimentele şi vor afla multe despre viaţă unul de la celălalt. Compatibilitatea dintre acestea două semne zodiacale este atât de puternică, încât există şanse uriaşe ca cei doi să rămână împreună pentru totodeauna. 

 

citeste totul despre: