Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

Uleiul de floarea-soarelui este sursă importantă de vitamina E, cu proprietăţi antiîmbătrânire care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi, stimulând regenerarea celulară.

Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

Ştiri pe aceeaşi temă

Piele uscată

Proprietăţile emoliente ale uleiului de floarea-soarelui menţin pielea hidratată, fiind ideală pentru persoanele care au tenul uscat sau sensibil. Bogat în acizi graşi esenţiali şi vitamine, hidratează pielea fără a o lăsa grasă. Masează pielea cu ulei de floarea-soarelui – creează o protecţie împotriva infecţiilor.

Coşuri

Datorită carotenoidelor, vitaminelor A, C şi D, uleiul de floarea-soarelui hrăneşte şi protejează pielea. Acest ulei poate fi folosit pentru tratarea acneei şi calmarea eczemei, dar şi pielea inflamată şi iritată. Uleiul de floarea-soarelui este rapid absorbit de piele, fără să blocheze porii.

Descoperă beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe pe clickpentrufemei.ro

 

Tratament cu ulei cald pentru părul tău

5 lucruri pe care nu le ştiai despre seminţele de floarea soarelui

 

citeste totul despre: