Motivele pentru care femeile urăsc să facă sex oral şi soluţii oferite de urologi pentru fiecare problemă posibilă

Motivele pentru care femeile urăsc să facă sex oral şi soluţii oferite de urologi pentru fiecare problemă posibilă

Deşi nu există studii care să indice cu exactitate ce mâncăruri schimbă gustul spermei, medicii spun că s-a observat că cei care mănâncă multe fructe au o spermă uşor dulceagă, faţă de cei care consumă multă carne. FOTO fonstola.ru

Bărbaţii visează la o parteneră care să-i fericească din când în când cu o partidă de sex oral, la fel cum şi femeile aşteaptă acelaşi lucru de la ei. Există însă aspecte care le displac profund femeilor în ceea ce priveşte sexul oral, dar pe care acestea nu au curajul să le dezvăluie partenerilor, preferând să-l excludă din „meniul“ sexual.

Bărbaţii au impresia că pot convinge o femeie să le facă sex oral dacă se comportă frumos sau le roagă să facă acest lucru. Nimic mai fals, explică urologul american Jesse Mills pentru publicaţia Men’s Health. Acesta atrage atenţia că dincolo de refuzul partenerei de a face sex oral se pot ascunde motive concrete, multe putând fi rezolvate prin adoptarea unui stil sănătos de viaţă.

Iată care sunt cele mai frecvente plângeri ale femeilor legate de sexul oral:

Prea multă spermă

Chiar dacă pentru bărbaţi poate fi un motiv de mândrie că ejaculează o cantitate impresionantă de spermă, mai ceva decât au avut ocazia să vadă prin filmele porno, pentru femeie poate fi extrem de neplăcut. Această abundenţă apare, de regulă, atunci când bărbatul nu a ejaculat de mai multă vreme, explică urologul american Jesse Mills. „Soluţia în acest caz este ca bărbatul să se masturbeze dimineaţa sau după-amiază, dacă face sex seara, iar volumul de spermă se va diminua.“  În urma unui sondaj online realizat de Men’s Health, Joyce, de 39 de ani, a povestit că ori de câte ori se întâmplă să-i facă sex oral partenerului şi acesta ejaculează o cantitate mare de spermă se simte ca şi cum ar fi fost înecată.

Prea puţină spermă

La polul opus se situează femeile care sunt nemulţumite de cât de puţină spermă produce partenerul după sexul oral, ceea ce le dă impreisa că acestuia nu i-a făcut plăcere actul sexual. Urologul precizează că în acest caz bărbaţii ar trebui să acorde o atenţie sporită hidratării, dar mai ales să nu se masturbeze înainte de a face sex.

Tracy, 23 de ani, a relatat pentru Men’s Health că adesea a avut impresia că iubitul ei a mimat că a avut orgasm pentru că vedea numai câteva picături de spermă după ce acesta ejacula: „Şi când observam spermă, era atât de puţină încât mă întristam crezând că nu-i place ceea ce fac.“

Spermă prea consistentă

Lipsa hidratării poate influenţa şi consistenţa spermei, atrage atenţia urologul american: „Dacă bărbatul este deshidratat sau nu a ejaculat de mai multe zile, peste cinci sau şase zile, sperma va avea o consistenţă mai vâscoasă. Pe de altă parte, de cele mai multe ori este normal ca sperma sa varieze ca miros, gust, cantitate şi consistenţă.“ Pentru a verifica dacă suntem bine hidrataţi, urina ar trebui să aibă culoarea limonadei sau chiar mai deschisă. Annabelle, de 34 de ani, a povestit că a avut parte de câteva experienţe dezgustătoare cu iubitul ei, care a ejaculat „spermă la fel de groasă ca un iaurt“.

Spermă galbenă

Video
Video

Sperma are, de regulă, o nuanţă albă sau de cenuşiu foarte deschis. Uneori, însă, femeile se plâng de faptul că are o culoare gălbuie. Este şi cazul lui Rachel, care s-a îngrijorat după ce a văzut asta la iubitul ei, după o partidă de sex oral: „Nu mai văzusem aşa ceva şi m-am temut că are o boală venerică. Nici el nu ştia de ce este galbenă, aşa că am decis că ar trebui să meargă la doctor“. Urologul Jesse Mills spune că inclusiv sperma care are o nuanţă pală de galben poate fi considerată normală, dar nu şi când aceasta este de un galben închis şi are un miros urât, caz în care poate fi vorba de probleme cu prostata sau o infecţie a veziculei seminale. Nu în ultimul rând, dacă are nuanţa galben-închis, dar nu miroase, atunci poate fi vorba despre faptul că bărbatul nu mai ejaculat de foarte multă vreme sau că raporturile sexuale nu sunt regulate.

Spermă care miroase neplăcut sau are un gust ciudat

Laurie, de 40 de ani, a povestit că la un moment dat sperma soţului ei avea un miros bizar, ca de chimicale. Nu este numai cazul ei, multe alte femei au impresia că sperma miroase a clor sau amoniac, ceea ce nu este prea atrăgător, mai ales că mirosul neplăcut este însoţit şi de un gust pe măsură.  Urologul precizează însă că este absolut normal ca sperma să prezinte astfel de caracteristici, pentru că sperma conţine şi amoniac şi alte substanţe alcaline sterile. Deşi nu există studii care să indice cu exactitate ce mâncăruri schimbă gustul spermei, doctorul spune că s-a observat că cei care mănâncă multe fructe au o spermă uşor dulceagă, faţă de cei care consumă multă carne, iar sperma vegetarienilor este mai plăcută la gust decât a celor care mănâncă multă mâncare de tip junk food. La fel, s-au observat rezultate pozitive şi după consumul de ierburi aromate şi condimente precum scorţişoară, dar şi pătrunjel, miez de nucă etc. De asemenea, fumătorii şi cei care consumă cafea au o spermă mai amăruie, faţă de cei care nu fumează şi consumă multă apă.

 

citeste totul despre: