Un restaurant a lansat feluri de mâncare potrivite cu anumite tipuri de marijuana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meniul localului Amsterdam Falafel Shop  conţine cinci tipuri de falafel, fiecare pregătit cu ingrediente potrivite pentru tot atâtea tipuri de „iarbă. Snoop Dogg.  FOTO appszoom.com
Meniul localului Amsterdam Falafel Shop  conţine cinci tipuri de falafel, fiecare pregătit cu ingrediente potrivite pentru tot atâtea tipuri de „iarbă. Snoop Dogg.  FOTO appszoom.com

Localul Amsterdam Falafel Shop, deschis recent în capitala SUA, Washington, a ajuns celebru în presa internaţională graţie unui meniu gândit astfel încât felurile de mâncare să completeze în mod fericit diverse sortimente de marijuana.

În ideea că există feluri de mâncare potrivite cu diverse tipuri de vin sau brânzeturi care trebuie savurate alături de anumite licori bahice pentru a-şi pune în evidenţă aromele, patronii localului Amsterdam Falafel Shop au inventat feluri de mâncare care completează de minune savoarea diverselor varietăţi de marijuana, aceasta din urmă fiind unul dintre cele mai populare droguri folosite la nivel mondial.

Iniţiativa s-a născut după ce, în luna februarie a acestui an, a fost aprobată o lege prin care în Washington a devenit legal consumul sau deţinerea de marijuana în scopuri recreaţionale, cu condiţia să ai peste 21 de ani, să nu se depăşească o anumită cantitate şi să nu fie folosită pentru comercializare.

Astfel, meniul conţine cinci tipuri de falafel, fiecare pregătit cu ingrediente potrivite pentru tot atâtea tipuri de „iarbă“. De exemplu, marijuana cunoscută ca OG Kush este recomandată alături de un falafel cu baba ganoush (salată de vinere libaneză), sfeclă roşie, gulie, salată coleslaw (cu varză, morcovi, mere şi maioneză), usturoi, coriandru şi pastă de susan (tahini). 

marijuana

În cazul unei alte varietăţi de marijuana, originară din Afganistan, aceasta merge cu falafel pe bază de castravete, ceapă, salată de mărar, vânătă coaptă şi pastă de usturoi. Pentru „iarba“ Cactus, care oferă un plus de energie când este consumată, localul recomandă un amestec de baba ganoush, năut, murături, castravete, roşie, pastă de susan şi salată cu sos de piper roşu.

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite