Tocăniţă picantă de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi pentru aromă, dar mai ales pentru iuţime foloseşte la această tocăniţă picantă de porc puţin chili, după gust. El are o istorie de peste 7500 de ani, fiind nelipsit din dieta indienilor americani. Cel care a adus ardeii chili în Europa a fost Cristofor Columb. La început, au fost cultivaţi ca o plantă exotică în grădinile mănăstirilor din Spania şi Portugalia.

Tocăniţă picantă de porc – Ingrediente (4 porţii)

600 g carne de porc

2 cepe potrivite

2 căţei de usturoi

1 ardei gras roşu

2 linguri ulei

2 linguri bulion

100 ml vin alb sec

1 ardei iute

pătrunjel verde tocat

sare

piper

Pentru garnitură

500 g cartofi

50 g unt

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite