Pui Kiev. Reţeta clasică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi această reţetă clasică de pui Kiev se prepară mai ales în bucătăriile din Ucraina, se crede că, de fapt, îşi are originile undeva prin Rusia. În crema de unt, mai poţi amesteca tarhon, cimbru sau busuioc, însă nu trebuie să lipsească zeama de lămâie,sarea şi piperul. Poţi folosi în loc de pesmet firimituri de pâine neagră sau integrală. Prăjeşti pâinea în cuptor, apoi o zdrobeşti.

Pui Kiev. Reţeta clasică – Ingrediente

8 bucăţi piept de pui

225 g pesmet

75 g caşcaval răzuit

5 ouă bătute

100 g făină

1 vârf cuţit boia dulce

sare

ulei pentru prăjit

4 căţei usturoi

2 linguri pătrunjel tocat

200 g unt

zeama de la ½ lămâie

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite