Pui la grătar marinat în bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uşor şi simplu de preparat!
Uşor şi simplu de preparat!

Considerată cea de-a treia băutură la nivel mondial, doar apa şi ceaiul fiind consumate în cantităţi mai mari, berea nu este doar soluţia ideală care potoleşte setea pe timpul verii, ci şi un ingredient de bază pentru multe preparate din carne de pasăre. Am luat o sticlă de bere neagră şi am folosit-o la prepararea acestui pui la grătar marinat în bere.

Pui la grătar marinat în bere – Ingrediente

8 ciocănele
150 ml bere neagră
100 ml apă
busuioc uscat
sare
piper
boia dulce

Pentru sosul alb
400 g iaurt
4 căţei usturoi
sare
piper
pătrunjel (sau busuioc) pentru ornat

Pentru sosul picant
4 roşii
1 ardei iute
sare
piper
busuioc pentru ornat

Pentru garnitură:
2 cartofi
2 morcovi
2 ardei graşi roşii
1 praz

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite