Pui la grătar marinat în bere
0Considerată cea de-a treia băutură la nivel mondial, doar apa şi ceaiul fiind consumate în cantităţi mai mari, berea nu este doar soluţia ideală care potoleşte setea pe timpul verii, ci şi un ingredient de bază pentru multe preparate din carne de pasăre. Am luat o sticlă de bere neagră şi am folosit-o la prepararea acestui pui la grătar marinat în bere.
Pui la grătar marinat în bere – Ingrediente
8 ciocănele
150 ml bere neagră
100 ml apă
busuioc uscat
sare
piper
boia dulce
Pentru sosul alb
400 g iaurt
4 căţei usturoi
sare
piper
pătrunjel (sau busuioc) pentru ornat
Pentru sosul picant
4 roşii
1 ardei iute
sare
piper
busuioc pentru ornat
Pentru garnitură:
2 cartofi
2 morcovi
2 ardei graşi roşii
1 praz
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro