Prepară un tort aromat din biscuiţi cu căpşuni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roşii, aromate şi dulci, căpşunile fac deliciul prăjiturilor, dar şi al torturilor de casă. Odinioară, datorită formei şi culorii, căpşuna era simbolul zeiţei iubirii, Venus

Ingrediente

Pentru blat

300 g biscuiţi de cacao
200 g ciocolată menaj

Pentru umplutură

500 ml frişcă lichidă îndulcită
3 pliculeţe gelatină
esenţă vanilie
200 g căpşuni

Preparare

Rupi biscuiţii în bucăţele pe o suprafaţă plană şi îi zdrobeşti cu un sucitor, apoi îi pui într-un castron. Topeşti ciocolata menaj pe baie de aburi, la foc mic şi amesteci continuu pentru omogenizare. Torni ciocolata topită peste biscuiţii rupţi din castron şi amesteci bine.

Tapetezi cu folie de plastic un castron şi torni aici amestecul. Întinzi uniform cu o lingură, îmbrăcând şi pereţii. Amesteci 2 pliculeţe de gelatină (preparată în prealabil conform instrucţiunilor de pe pachet) cu frişca lichidă.

Citeşte reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite