Prepară o tartă delicioasă cu spanac şi ouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prepară spanacul şi altfel decât te-ai obişnuit! Sub forma de tartă are un gust delicios. Adaugă şi câteva ouă şi ai obţinut un preparat ideal pentru acest sfârşit de săptămână.

Ingrediente

Pentru aluat

175 g făină
100 g unt
1 gălbenuş
3 linguri apă minerală
½ praf de copt stins cu zeamă de lămâie
sare

Pentru umplutură

500 g spanac opărit şi scurs de zeamă
6 ouă
2 căţei de usturoi
2 cepe potrivite
50 g unt
caşcaval
sare, piper

Preparare

Pentru aluat, cerni făina într-un vas şi amesteci cu un praf de sare, apoi adaugi untul tăiat bucăţele.

Faci o adâncitură în făină, pui un gălbenuş, adaugi apa, praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi frămânţi un aluat omogen, pe care îl pui la rece 30 de minute.

Află reţeta completă de tartă cu spanac pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite