Piept de pui cu ciuperci şi rozmarin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care te consideri „fanul numărul 1“ al preparatelor cu carne de pui, e musai să încerci această reţetă. Pieptul de pui este delicios în combinaţie cu ciupercile, iar rozmarinul îi dă o aromă aparte. Serveşte-i pe cei dragi cu această mâncare şi vei primi o mulţime de complimente.

Ingrediente

3 bucăţi mari de piept de pui dezosat
4 linguri de unt
1 lingură ulei
300 g ciuperci champignon mici
1 căţel de usturoi, mărunţit
120 ml supă de pui
1 linguriţă rozmarin mărunţit
240 g smântână grasă

Pentru făina asezonată

1 cană făină
2 linguriţe sare
1 linguriţă piper măcinat
2 linguriţe usturoi pudră

Află cum se prepară pieptul de pui cu ciuperci şi rozmarin pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se prepară ciupercile umplute cu brânză şi parmezan.

Ştii cum se prepară cea mai bună plăcintă cu ciuperci şi bacon?

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite