Cum se pregătesc cârnaţii haiduceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârnaţi haiduceşti FOTO olympiaprovisions.com
Cârnaţi haiduceşti FOTO olympiaprovisions.com

Din carne de porc, slanină, sare, piper, maghiran şi coriandru, gospodinele gătesc cei mai gustoşi cârnaţi haiduceşti. Afumaţi sau proaspeţi, aceştia strâng familia şi prietenii la masă.

Ingrediente:

  • 2 kg carne de porc
  • 500 g slanina
  • boia
  • sare si piper
  • maghiran
  • coriandru

Mod de preparare:

Se toacă mărunt carnea de porc. Se taie slănină în cubuleţe. Se amestecă totul, se adaugă boia de ardei iute, sare, piper, măghiran şi coriandru din belşug şi se umplu cârnaţii.

Se pun la rece, atârnaţi pe o bară.

După ce se zvântă, daca doriti, se afumă câteva zile.

Sursă: restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite