Cum să ai mai puţine toxine în meniu

Cum să ai mai puţine toxine în meniu

O sursă de proteine importantă o reprezintă şi fasolea.

Zi de zi suntem supuşi unei invazii de toxine care ne ameninţă sănătatea. Pentru a limita aportul lor prin alimentaţie, este bine sa ţii cont de câteva sfaturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apa cu lămâie pe stomacul gol

Lămâile sunt bogate in vitamina C, pe care corpul uman nu o poate produce singur, astfel încât trebuie să o obţină dintr-o dietă echilibrată. Apa cu lămâie băută de dimineaţă, înainte de a mânca, ajută la digestie şi detoxifierea ficatului, ameliorând durerile de stomac. Mai mult, un pahar cu apă de lămâie te va revitaliza, dându-ţi energie pentru a începe ziua.

Optează pentru variante alimentare cu mai puţine grăsimi

Atunci când alegi să consumi carne, ai grijă ca aceasta să conţină cât mai puţină grăsime. Carnea de pui sau peştele sunt alegeri mai puţin dăunătoare pentru organism.  O sursă de proteine importantă o reprezintă şi fasolea, lintea sau năutul, la fel ca şi ciupercile, orezul integral şi nucile. De asemenea, e bine să introduci în alimentaţia ta brânzeturi şi lapte cu un conţinut scăzut de grăsimi, iar atunci când le foloseşti la gătit să alegi varianta lor light.

Află pe clickpoftabuna.ro de ce trebuie să eviţi recipientele din plastic!

citeste totul despre: