Cum să faci cele mai gustoase fursecuri cu cremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceste prăjiturele dulci sunt binevenite cu orice ocazie. Fie că le consumaţi la ceai, fie că le pregătiţi pentru masa de Paşte, sunt foarte gustoase şi merită făcute.

Ingrediente:

Pentru aluat:

375 g făină

250 g unt

2 gălbenuşuri

125 g zahăr pudră

coaja rasă de la ½ lămâie

1 vârf praf de copt

Sare

Pentru cremă:

150 g frişcă lichidă

100 g ciocolată

1 lingură esenţă de rom

Pentru decor:

1 ciocolată topită

bomboane de menaj colorate

Mod de preparare:

Pentru cremă rupi ciocolata în pătrăţele şi o topeşti pe baie de aburi împreună cu frişca. Dai deoparte şi adaugi esenţa de rom. După ce s-a răcit, bagi vasul la frigider, unde îl ţii o oră. Îl scoţi şi baţi crema cu mixerul până capătă consistenţa unei smântâni groase. Între timp prepari fursecurile.

Continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite