Cum să faci cele mai gustoase fursecuri cu cremă
0Aceste prăjiturele dulci sunt binevenite cu orice ocazie. Fie că le consumaţi la ceai, fie că le pregătiţi pentru masa de Paşte, sunt foarte gustoase şi merită făcute.
Ingrediente:
Pentru aluat:
375 g făină
250 g unt
2 gălbenuşuri
125 g zahăr pudră
coaja rasă de la ½ lămâie
1 vârf praf de copt
Sare
Pentru cremă:
150 g frişcă lichidă
100 g ciocolată
1 lingură esenţă de rom
Pentru decor:
1 ciocolată topită
bomboane de menaj colorate
Mod de preparare:
Pentru cremă rupi ciocolata în pătrăţele şi o topeşti pe baie de aburi împreună cu frişca. Dai deoparte şi adaugi esenţa de rom. După ce s-a răcit, bagi vasul la frigider, unde îl ţii o oră. Îl scoţi şi baţi crema cu mixerul până capătă consistenţa unei smântâni groase. Între timp prepari fursecurile.