Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi
0Pentru cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi trebuie pregătit cu pere coapte. Ca să-ţi dai seama dacă o pară e coaptă, apasă uşor cu degetul lângă codiţă. Dacă e moale, înseamnă că fructul e bun de mâncat. Pentru reţete culinare, alege perele tari şi cu coaja lucioasă. Dacă se întâmplă să cumperi pere necoapte, nu le ţine la frigider, pentru că nu se vor coace.
Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi – Ingrediente
5 pere
20 pişcoturi
200 g zmeură, spălată şi scursă
20 g smântână grasă
10 g gelatină
3 linguri lapte
100 g zahăr pudră
zeamă de lămâie
Află cum se prepară tortul cu pere şi pişcoturi pe clickpoftabuna.ro!
Ce spui de o felie de tartă cu ciocolată şi pere?
Ştii cum se face cea mai bună prăjitură cu ciocolată şi căpşuni?