Cea mai bună tartă cu pepene galben

0
Publicat:
Ultima actualizare:
E bun rece şi consumat ca atare, dar este foarte bun şi într-o tartă delicioasă!
E bun rece şi consumat ca atare, dar este foarte bun şi într-o tartă delicioasă!

Datorită conţinutului mare de apă, pepenele galben este un bun detoxifiant, având proprietăţi diuretice şi revigorante. Pentru a profita din plin de nutrienţii săi, pepenele galben trebuie mâncat singur şi, de preferinţă, cu puţin timp înainte de masă. Alegeţi un pepene bine copt, pentru un aport maxim de elemente nutritive. La fel trebuie să procedezi şi pentru această tartă cu pepene galben.

Tartă cu pepene galben – Ingrediente

1 pachet foietaj
1 pepene galben
2 portocale
o frunză de mentă pentru decor
zahăr pudră pentru decor

Pentru cremă
1 l lapte
250 g zahăr
7 linguri făină
1 pachet margarină
1 fiolă esenţă de vanilie

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite