Carne de vită rumenită în vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeta de mai jos este una care are nevoie de timpul şi răbdarea ta. Carnea de vită se lasă la cuptor în vin timp de peste 3 ore, însă rezultatul este spectaculos, iar dacă ai fi pe o scenă, ai fi aplaudat. Ingredientele sunt pentru 6 persoane.

Ingrediente

Peste 1,5 kg carne vită (pulpă etc) fără os
sare
piper
120 g pancetta, tăiată bucăţele
2 cepe, tocate
2 morcovi, tocaţi
2 tije de ţelină, tocate
1 lingură pastă roşii
3 căţei usturoi pisaţi
1 sticlă de vin roşu (de preferat un cabernet sauvignon)
1 cutie mică de roşii tocate
1 lingură oregano proaspăt, tocat
1 linguriţă rozmarin tocat

Mod de preparare

Dacă bucata de carne cumpărată este prea grasă, elimin-o cu cuţitul. Dar este important să păstrezi puţină grăsime. Presară sare peste carne, las-o deoparte la temperatura camerei.

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/mese-festive/carne-de-vita-rumenita-in-vin/index.html#sthash.8Wi7FJ3G.dpuf

Ingrediente

Peste 1,5 kg carne vită (pulpă etc) fără os
sare
piper
120 g pancetta, tăiată bucăţele
2 cepe, tocate
2 morcovi, tocaţi
2 tije de ţelină, tocate
1 lingură pastă roşii
3 căţei usturoi pisaţi
1 sticlă de vin roşu (de preferat un cabernet sauvignon)
1 cutie mică de roşii tocate
1 lingură oregano proaspăt, tocat
1 linguriţă rozmarin tocat

Mod de preparare

Dacă bucata de carne cumpărată este prea grasă, elimin-o cu cuţitul. Dar este important să păstrezi puţină grăsime. Presară sare peste carne, las-o deoparte la temperatura camerei.

continuarea pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite