Carne de vită rumenită în vin
0Reţeta de mai jos este una care are nevoie de timpul şi răbdarea ta. Carnea de vită se lasă la cuptor în vin timp de peste 3 ore, însă rezultatul este spectaculos, iar dacă ai fi pe o scenă, ai fi aplaudat. Ingredientele sunt pentru 6 persoane.
Ingrediente
Peste 1,5 kg carne vită (pulpă etc) fără os
sare
piper
120 g pancetta, tăiată bucăţele
2 cepe, tocate
2 morcovi, tocaţi
2 tije de ţelină, tocate
1 lingură pastă roşii
3 căţei usturoi pisaţi
1 sticlă de vin roşu (de preferat un cabernet sauvignon)
1 cutie mică de roşii tocate
1 lingură oregano proaspăt, tocat
1 linguriţă rozmarin tocat
Mod de preparare
Dacă bucata de carne cumpărată este prea grasă, elimin-o cu cuţitul. Dar este important să păstrezi puţină grăsime. Presară sare peste carne, las-o deoparte la temperatura camerei.
- See more at: http://clickpoftabuna.ro/mese-festive/carne-de-vita-rumenita-in-vin/index.html#sthash.8Wi7FJ3G.dpuf
Ingrediente
Peste 1,5 kg carne vită (pulpă etc) fără os
sare
piper
120 g pancetta, tăiată bucăţele
2 cepe, tocate
2 morcovi, tocaţi
2 tije de ţelină, tocate
1 lingură pastă roşii
3 căţei usturoi pisaţi
1 sticlă de vin roşu (de preferat un cabernet sauvignon)
1 cutie mică de roşii tocate
1 lingură oregano proaspăt, tocat
1 linguriţă rozmarin tocat
Mod de preparare
Dacă bucata de carne cumpărată este prea grasă, elimin-o cu cuţitul. Dar este important să păstrezi puţină grăsime. Presară sare peste carne, las-o deoparte la temperatura camerei.
continuarea pe clickpoftabuna.ro