2.284 minute TV, 533.074 articole, 25,2 milioane de dolari, 50 de staruri Hollywoodiene

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver-Gettyimages/Tasos Katopodis
FOTO Guliver-Gettyimages/Tasos Katopodis

Teoria conspiraţiei a ţinut cea mai mare putere globală pe jar timp de 1 an şi 4 luni. La final, în ziua de 24 martie 2019, când William Pelham Barr (procurorul general al SUA) a publicat scrisoarea oficială, s-a dovedit a fi doar o teorie.

Donald Trump nu a fost ales de Putin

Aşa cum am afirmat de la început, Donald Trump a fost ales de americani şi nicidecum de ruşii lui Putin. Totuşi, s-au consumat 2.284 de minute pe canalele TV de stânga din SUA pentru a defăima un preşedinte democratic. 50 de staruri de la Hollywood s-au făcut de ruşine asociindu-se cu un atac mincinos din partea democraţilor. S-au scris 533.074 articole pentru a-l ridiculiza pe Donald Trump şi pentru a-i pregăti sfârşitul. S-au cheltuit 25,2 milioane de dolari pe „ancheta” lui Robert Mueller pentru a devaloriza votul americanilor. Toată această masă de energie, resurse şi idei consumată pentru nimic.

Trump este oficial exonerat

Procurorul general, William Barr, a publicat un rezumat al anchetei conduse de avocatul Robert Mueller. Concluzia anchetei care cuprinde „peste 2.800 de citaţii, emiterea a 500 de mandate de percheziţie, peste 230 de înregistrări, 13 cereri către guverne străine pentru dovezi şi aproximativ 500 de mărturii” plus o colaborare strânsă cu 40 de agenţi FBI, servicii de informaţii şi inspectori judiciari este următoarea: nu s-a găsit nicio dovadă cum că membrii campaniei Trump sau orice altă persoană asociată cu această campanie au conspirat sau colaborat cu guvernul rus în activităţi electorale.

Astfel, este dovedit oficial şi legal faptul că Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din 2016 prin votul americanilor şi fără nicio interferenţă din exterior.

Conglomeratul de canale TV, prezentatori, celebrităţi şi oficiali ai instituţiilor publice americane este supus acum unei judecăţi de încredere şi legitimitate (pentru a doua oară după campania de denigrare din 2016 a atunci candidatului prezidenţial Donald Trump).

Acest masacru public asupra lui Donald Trump, încheiat cu victoria preşedintelui, indică o deformare a scopului actorilor de presă şi corectitudinea informaţiei oferite. Cei care s-au avântat în a sărbători căderea lui Trump, cei care l-au defăimat şi desconsiderat riscă acum să fie acuzaţi de aceleaşi lucruri pe care le-au aruncat asupra lui: trădare, spirit anti-american, ilegitimitate.

Cea mai mare putere globală a fost supusă unei crize datorită unei minciuni. Statele Unite ale Americii au fost destabilizate economic şi social datorită unui zvon nefondat susţinut de către democraţi, jurnalişti şi celebrităţi cu influenţă publică puternică de stânga. Astfel, reputaţia SUA a fost atacată la nivel internaţional. Americanii care şi-au exprimat votul pentru Trump au fost puşi la zid şi votul lor a fost devalorizat.

Donald Trump a ieşit victorios din nou. Acum are disponibile, în sfârşit, toate pârghiile pentru a-şi pune în aplicare programul de guvernare.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite