UPDATE Incident la Paris. Un bărbat a intrat cu maşina într-un vehicul de poliţie pe Champs-Elysées

UPDATE Incident la Paris. Un bărbat a intrat cu maşina într-un vehicul de poliţie pe Champs-Elysées

Incident la Paris Foto: Twitter

Un presupus atacator a fost imobilizat după ce a intrat cu maşina într-un vehicul de poliţie pe bulevardul Champs-Elysées din Paris, relatează The Associated Press.

UPDATE 19.28 Bărbatul care a intrat luni după-amiaza cu un vehicul într-un convoi al poliţiei pe Champs-Elysees, la Paris, avea 31 de ani, locuia la periferia capitalei franceze, era originar din Argenteuil, iar autorităţile erau la curent cu faptul că ar fi putut avea legături cu extremismul, notează Associated Press, citând reprezentanţi ai poliţiei, potrivit News.ro.
 
UPDATE 18.40 Principalul suspect în cazul agresiunii de la Paris a încetat din viaţă, relatează Le Figaro, adăugând că ministrul de Interne a vorbit despre o „tentativă de atentat“.
 
UPDATE 18.38 În maşina care a intrat într-un vehicul al forţelor de ordine  din Paris a fost găsită o armă Kalaşnikov. De asemenea, în autoturism se aflau butelii de gaz şi pistoale, relatează Focus Online. 
 
UPDATE 18.11 Secţia antiteroristă a Parchetului Parisului a deschis o anchetă privind incidentul pe Champs-Elysées, relatează AFP.
 
UPDATE 17.55 Potrivit mai multor surse concordante, citate de Le Figaro, vehiculul care s-a izbit de maşina forţelor de ordine a explodat ca urmare a impactului. Importante efective ale poliţiei au fost mobilizate, iar autorităţile sfătuiesc populaţia să evite zona.
 
UPDATE 17.50 Şoferul vehicului care a intrat într-o maşină a forţelor de ordine a fost grav rănit, relatează Le Figaro, adăugând că acesta avea asupra sa o armă. Nicio altă persoană nu a fost rănită. Potrivit mai multor surse citate de cotidianul francez, a fost vorba de un act deliberat
 

UPDATE 17.48 Poliţia a închis un perimetru de securitate în jurul Palatului Elysee şi, într-un mesaj pe Twitter, a sfătuit publicul să evite zona incidentului. 

Deocamdată nu se ştie dacă a fost vorba despre un accident sau un act intenţionat.
 

- Ştirea iniţială -

Poliţia a trecut la evacuarea bulevardului, transmite Deutsche Welle.

Potrivit relatărilor, un vehicul s-a izbit de o maşină a poliţiei, după care a luat foc.

 

citeste totul despre: