Când la noi era depusă moţiunea de cenzură

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
proteste budapesta

Iată cu ce se ocupau ceilalţi europeni în vreme ce PNL, USR şi PMP încercau să dărâme guvernul cu ajutorul unei moţiuni de cenzură:

Theresa May cerea înţelegere din partea liderilor celorlalte 27 de state-membre ale UE, pentru a putea trece acordul de retragere al britanicilor din Uniune.

Ungurii manifestau la Budapesta împotriva noii legislaţii a muncii, care îngăduie angajatorilor să solicite angajaţilor până la 400 de ore de lucru suplimentare pe an.

Poliţia franceză îl împuşca pe teroristul Cherif Chekatt, teroristul care a ucis patru oameni şi a rănit alţi 13 în centrul oraşului Strasbourg.

Kosovarii anunţau constituirea unei armate proprii, sporind astfel tensiunea din relaţia Priştina-Belgrad.

Guvernul portughez hotăra finanţarea unor linii suplimentare de metrou la Lisabona şi Porto.

Belgienii protestau împotriva Pactului de la Marrakech, după ce Consiliul de stat refuzase să autorizeze manifestaţia.

Prim-ministrul albanez Edi Rama asista la reînhumarea rămăşiţelor pământeşti ale scriitorului şi omului politic Mit’hat Frashëri, opozant al regimului Enver Hodja.

La Kiev avea loc un sinod care proclama independenţa bisericii ortodoxe ucrainene faţă de Moscova.

Trei femei erau atacate cu cuţitul la Nürnberg.

În oraşul suedez Gavle era incendiată o capră din paie, înaltă de 7 metri, tradiţie iniţită acum jumătate de secol în aşteptarea Crăciunului.

Preşedintele bulgar Rumen Radev era primit de regele Iordaniei la Amman.

Cabinetul de la Madrid aproba cheltuieli militare de peste 7,3 miliarde de euro.

Un tribunal din Olanda respingea solicitarea unui cetăţean de 69 de ani care voia să-i fie recunoscută o dată de naştere cu 20 de ani mai târziu.

Premierul croat introducea pe agenda Consiliului European discutarea situaţiei post-electorale din Bosnia şi Herţegovina.

Matteo Salvini, ministrul italian de Interne şi liderul Liga Nord, vizita Israelul şi reamintea că Hezbollah e o organizaţie teroristă.

Guy Parmelin, membru al Consiliului federal elveţian, era aspru criticat pentru nivelul său precar de engleză, care l-ar putea împiedica să-şi asume mandatul.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite