Virgil Ianţu, la Adevărul Live: „Facebook-ul mă oboseşte foarte tare, dar e un foarte bun mod de comunicare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ianţu, una dintre cele mai populare figuri din peisajul TV
Virgil Ianţu, una dintre cele mai populare figuri din peisajul TV

Virgil Ianţu se pregăteşte să lanseze un nou album în această  toamnă, dar, mărturiseşte că, pe lângă muzică, una dintre marile sale pasiuni este gastronomia. Artistul a vorbit cu Adriana Mariş, la Adevărul Live, despre cele mai noi proiecte ale sale, despre fiica lui, Iasmina, şi despre „meseria“ de tătic, dar şi despre visul de a-şi deschide un restaurant.

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Virgil Ianţu.

„Copii din ziua de azi sunt foarte dezinvolţi şi e un lucru bun. M-am bucurat să întâlnesc copii inteligenţi şi cu simţul umorului foarte bine dezvoltat“.

„Încercăm să-i explicăm (Iasminei, fiica realizatorului TV – n.r.) faptul că succesul nu are legătură cu notorietatea, că mai întâi trebuie să înveţe şi sper ca anturajul ei să fie măcar la fel de bun ca cel pe care l-am avut eu“.

„Facebook-ul mă oboseşte foarte tare, dar e un foarte bun mod de comunicare. E un loc unde te întâlneşti cu oamenii şi eşti mai aproape de ei“.

„De la lipsa de respect pornesc multe lucruri rele care ni se întâmplă astăzi.Cred că trebuie să avem modele“. 

„Mi-ar plăcea să fac nişte documentare. Mi-ar plăcea să muncesc călătorind“.

„Am grijă ce, cum şi când mănânc. Evit cartofii, orezul, pâinea şi pastele, dar n-am ţinut niciodată o dietă din vreo carte. Sunt ca o «domnişoară», mă cântăresc de două ori pe zi. Ţin foarte tare la treaba asta. Nu-mi place să văd bărbaţi cărora nu le pasă cum arată, dar care au pretenţii de la partenerele lor. Nu te costă... Poţi face acasă tracţiuni, flotări, poţi alerga în parc“.

„Mi-ar fi plăcut să fac actorie, dar nu poţi să le faci pe toate“.

„Am ajuns în televiziune pentru că nu aveam bani să-i cumpăr un cadou unui prieten“.

„Am învăţat să gătesc stând singur nişte ani. M-am împrietenit cu Vizante şi el gătea. Şi-am zis: dar ce, eu nu pot? Aşa am început să gătesc“.

„Mi-aş face un restaurant elegant, în Timişoara. Cu mâncare din zona Banatului: supă cu găluşte, mâncare cu sos de mărar, friptură cu sos de vişine. Dar trebuie să ai un om de încredere care să se ocupe de un restaurant“. 

„Înregistrez un album solo, cu un big band. Adi Despot vine în studio, mă ajută foarte tare. Din toamnă veţi afla mai multe. E un album pe care mi-l doresc foarte tare“.

„În copilărie eram foarte agitat, dar prostii mari n-am făcut. Eram, însă, foarte naiv şi dădeam tot din casă“.

Virgil Ianţu, la Adevărul Live: „Facebook-ul mă oboseşte foarte tare, dar e un foarte bun mod de comunicare“ 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite