„Schimb de mame“ revine cu un nou sezon, de Paşte, la Prima TV. Începe şi noua emisiune a lui Horia Vîrlan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 8 aprilie 2018, Prima TV dă startul celui de-al 26-lea sezon al reality-show-ului „Schimb de mame“, iar Horia Vîrlan va pregăti masa de Paşte pentru familia sa, în prima ediţie a noii sale emisiuni „În bucătărie cu Horia Vîrlan“.

Primele familii care intră în competiţie la „Schimb de mame“

De Paşte, de la ora 20.30, la Prima TV începe o nouă cursă pentru stabilirea celei de-a 26-a mame care va câştiga noul sezon „Schimb de mame“ şi premiu în valoare de 2.000 de euro.

În prima ediţie a noului sezon, veţi urmări un schimb de mame ce vă va ţine cu sufletul la gură, între două familii: familia Manole din Bucureşti şi familia Caminescu din satul Matraca, comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. La Bucureşti, Adriana şi Gabriel duc un trai liniştit, alături de băiatul lor de patru ani şi jumătate, Andrei. Trecuţi de prima tinereţe, cei doi părinţi au reuşit să aibă în sfârşit familia la care visau, iar în casă, doar armonie şi bună înţelegere. La Matraca, Cristina şi Daniel s-au mutat din Târgovişte de curând, au construit o casă la care încă mai au de construit, însă particularitatea acestei familii e una aparte. Daniel a hotărât să rămână acasă, în timp ce soţia lui munceşte în ture, neavând timp să se mai ocupe şi de ale casei, de unde şi nemulţumirile.

Urmăriţi cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame începând de duminică, 8 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

Horia Vîrlan va pregăti masa de Paşte pentru familia sa

Tot duminică, de la ora 15.00, începe noua emisiune culinară, „În bucătărie cu Horia Vîrlan“. În prima ediţie, maestrul va pregăti un meniu tradiţional pascal pentru masa de duminică iar telespectatorii pot urmări mici trucuri pentru reţetele de Paşte.

Horia Vîrlan va împărtăşi secretele bucătăriei şi va oferi reţete gustoase, uşor de preparat de către telespectatori pentru Paşte. El doreşte să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui, cu mâncăruri care se gătesc într-o zi de sărbătoare. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toţii în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puţin obişnuit şi practic.

În ziua de Paşte, Horia va găti drob de miel în aluat şi o salată din frunze de sfeclă şi roşii cherry, o pulpă de miel umplută şi un desert delicios, o pască cu brânză de vaci şi stafide, turnată în tavă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite