„Pune-ţi o dorinţă“ la Prima TV

„Pune-ţi
o dorinţă“ la Prima TV

Dezbracatu, un personaj aflat mereu în centrul atenţiei

Noua etapă a campaniei „We Love to Entertain You“ aduce vedetele de la Prima TV mai aproape de telespectatori. Proiectul „Pune-ţi o dorinţă“ le oferă acestora şansa de a-i întâlni pe moderatorii postului de televiziune şi de a petrece cu ei într-o manieră inedită.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru a se apropia mai mult de public, vedetele de la Prima TV au început un proiect ce are drept scop împlinirea dorinţelor auditoriului. Admiratorii  îţi poti invita favoritul la ei acasă, pot obţine un rol într-una din emisiunile preferate şi au inclusiv şansa de a face parte din echipa de producţie pentru o zi.

 „Dacă aveţi de tăiat lemne, de cărat butelii sau pianul pe scări ori faceţi petreceri şi vreţi să vă fiu maestru de ceremonii, ştiţi unde mă găsiţi. Nu ezitaţi să-mi lăsaţi un mesaj, că doar m-aţi văzut ce bine arăt, am 13 kilograme îmbrăcat de iarnă“, spune Dezbrăcatu, cu umor.

„Mi se pare o idee minunata. Este atat de simplu sa facem niste oameni fericiti. Ador sa ma intalnesc cu publicul, intotdeauna mi-a placut acest lucru si m-am bucurat ca de-a lungul carierei mele am facut emisiuni care au prilejuit acest lucru. Si de abia astept sa primesc dorinte“, completează Andreea Raicu.

„Mă încântă ideea acestei campanii! Întotdeauna îmi face plăcere să mă întâlnesc cu fanii „Cireşei de pe tort” şi iată că acum am ocazia să le îndeplinesc fanteziile culinare. Sunt curios ce îmi vor cere! Îmi place să gătesc pentru alţii, până la urmă asta este şi in „fişa postului“, conchide Horia Vîrlan. 

Detaliile despre acest proiect sunt notate pe site-ul oficial Prima TV.

citeste totul despre: