Mihai Bendeac revine la prima sa dragoste, Prima TV

Mihai Bendeac
revine la prima sa dragoste, Prima TV

Mihai Bendeac. FOTO: Facebook

Actorul Mihai Bendeac a făcut, miercuri seară, o postare pe contul său de Facebook în care şi-a anunţat revenirea la „Prima Iubire”, Prima TV, după ce la începutul zilei afirmase că, în curând, va anunţa televiziunea care îi va achiziţiona emisiunile pentru anul 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul a anunţat de miercuri dimineaţă că va fi implicat în „două ediţii de comedie, în primăvară“, dar că va avea şi o serie de apariţii în showuri de parodie, în toamnă.

Pe lângă implicarea în emisiunile menţionate, Bendeac a prezentat şi alte proiecte: pregătirea unui film, a unui spectacol de teatru şi a unei emisiuni live.

Mihai Bendeac se întoarce la Prima TV, post de televiziune unde a debutat în cadrul unor emisiuni de umor. Anterior, la Prima TV, actorul român a jucat în showul „Mondenii“, care l-a făcut cunoscut publicului larg

Paginademedia.ro a anunţat din 7 februarie faptul că Mihai Bendeac se va întoarce la Prima TV, specificând la acel moment că actorul „va realiza câteva emisiuni speciale de umor, urmând ca din toamnă să aibă un show săptămânal”, însă decizia definitivă nu fusese, atunci, luată.  

Pe lângă activitatea să în sfera televiziunii, Mihai Bendeac a jucat şi în numeroase piese de teatru, fiind un actor prolific.

citeste totul despre: