Vedete care ştiu să îmbătrânească frumos

Vedete
care ştiu să îmbătrânească frumos

Halle Berry la gala Globurilor de Aur, în ianuarie 2013 FOTO Reuters

Din ce în ce mai multe vedete apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba înfăţişarea sau pentru redobândi tinereţea pierdută, iar tot mai puţine staruri sunt dispuse să accepte trecerea firească a timpului şi urmele pe care acesta le lasă pe chipurile lor. Shape.com a făcut un top al starurilor care îşi arată vârsta cu demnitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halle Berry

Halle Berry, considerată una dintre actriţele cu cel mai frumos corp de la Hollywood, face exerciţii câte o oră şi jumătate, de patru ori pe săptămână, pentru a se menţine în formă. Din cauza diabetului, Berry trebuie să-şi menţină zahărul din sânge la un nivel scăzut şi de aceea are cinci mese pe zi, mese care constau în multe legume şi proteine.

Cindy Crawford

Supermodelul în vârstă de 46 de ani, a renunţat recent să folosească multe produse de machiaj, pentru că nu te întineresc ci, dimpotrivă, „te pot face să arăţi mai bătrână“. De asemenea, Crawford şi-a inaugurat şi linia de produse cosmetice, „Meaningful Beauty“. Ea nu a renunţat însă la o dietă echilibrată şi la activitate fizică: pilates sau jogging. 

Cindy Crawford la premiera „The Descendants“ din noiembrie 2011 FOTO Reuters
Jane Seymour

Ajunsă la venerabila vârstă de 61 de ani, actriţa cunoscută pentru rolul principal din serialul „Doctor Quinn“ se menţine în formă jucând tenis şi golf, în pauzele dintre filmări. 

Jane Seymour la festivalul de film Sundance din ianuarie 2013 FOTO Reuters

 

Diane Keaton

Nimeni nu reprezintă mai bine conceptul de a „îmbătrâni frumos“ decât actriţa Diane Keaton. Cu acelaşi umor şi aceeaşi strălucire pe care le-a avut şi acum 30 de ani când juca în comedia romantică „Annie Hall“, regizată de Woodie Allen, actriţa este dovada vie că poţi îmbătrâni frumos şi fără a apela la chirurgia plastică.

 Demi Moore

Demi Moore, cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl promovează, a renunţat la mâncarea gătită, preferând variant raw (crudă): fructe, legume, sucuri naturale. Acesta este modul prin care actriţa în vârstă de 50 de ani reuşeşte să se menţină tânără. 

Demi la un eveniment caritabil in Los Angeles din ianuarie 2012 FOTO Reuters

Kim Cattrall

Devoratoarea de bărbaţi din serialul „Totul despre sex/Sex and the City“ se fereşte de chirurgia plastică motivând că nu simte nevoia să arate cu 20 de ani mai tânără. Deşi recunoaşte că îi este mai greu să se menţină în formă la 56 de ani, prin exerciţiile fizice zilnice şi hidratare corespunzătoare, Kim Catrall arată în continuare fabulos.

Meryl Streep

Meryl Streep nu se teme să îmbătrănească. Cu o atitudine nonşalantă, actriţa trece prin viaţă într-un mod frumos, fiind împotriva chirugiei estetice. Se menţine mergând de patru ori pe saptămână la piscină şi ferindu-se de razele nocive ale soarelui. 

Meryl Streep la Oscaruri, ianuarie 2012 FOTO Reuters

 

Helen Mirren

Helen Mirren a fost votată de fanaticii fitnessului din Marea Britanie la categoria „Body of the Year 2011“, surclasând actriţe tinere, de 20 şi 30 de ani. Actriţa în vârstă de 67 de ani se menţine în formă plimbându-şi câinii în mod constant. 

Helen Mirren cu premiul „International Star Award“ de la festivalul din Palm Spring FOTO Reuters

 

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer se menţine în formă datorită exerciţiilor zilnice pe banda de alergat. De asemenea, are grijă să nu consume lactate, grâu şi zahăr şi nu foloseşte des produse de machiaj. 

Michelle Pfeiffer la premiera filmului „New Year's Eve“ din decembrie 2011 FOTO Reuters

Sandra Bullock

Nu ai zice că „drăguţa Americii“ mai are doi ani şi împlineşte 50 de ani pentru că Sandra Bullock foloseşte creme protectoare pentru faţă, iar corpul şi-l menţine tânăr datorită exerciţiilor fizice care constau într-o combinaţie de dans, antrenamente de forţă, yoga şi Pilates. 

Sandra Bullock la ediţia Academiei Americane de Film din februarie 2012 FOTO Reuters

 

citeste totul despre: