Matthew Perry a dezvăluit că „l-a bătut“ pe Justin Trudeau: „Nu mă laud cu asta, a fost îngrozitor“ VIDEO

Matthew Perry a dezvăluit că „l-a bătut“ pe Justin Trudeau: „Nu mă laud cu asta, a fost îngrozitor“ VIDEO

Matthew Perry a fost coleg de şcoală primară cu Justin Trudeau FOTO Getty Images

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul Chandler Bing din serialului „Friends“, a dezvăluit în emisiunea prezentată de Jimmy Kimmel că „l-a bătut“ în copilărie pe Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, informează BBC, potrivit News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul a dezvăluit în ediţia de miercuri seară a emisiunii prezentată de Jimmy Kimmel că incidentul s-a petrecut în copilărie, în şcoala primară. Matthew Perry s-a născut în statul american Massachusetts, însă şi-a petrecut copilăria în capitala Canadei, Ottawa, şi a învăţat în aceeaşi şcoală cu Justin Trudeau. Potrivit actorului, un prieten comun i-a reamintit acea altercaţie din copilărie. 
 
Matthew Perry a dezvăluit că nu a fost coleg de clasă cu Justin Trudeau, fiind cu doi ani mai mare decât acesta: „Am o poveste despre el şi nu sunt deloc mândru de ea. Cred că el excela într-un anumit sport în care noi, ceilalţi, nu eram prea buni. A fost vorba de gelozie pură“.
 
Justin Trudeau a locuit şi a studiat în Ottawa, în perioada în care tatăl lui, Pierre Elliott Trudeau, era prim-ministru al Canadei. Matthew Perry locuia şi el în capitala canadiană alături de mama lui, care era jurnalistă şi a lucrat ca secretar de presă pentru Pierre Elliott Trudeau.
 
 
„Nu mă laud cu asta, a fost îngrozitor, am fost un copil prost“, a continuat Matthew Perry, vorbind despre acea bătaie pe care i-a administrat-o lui Justin Trudeau.
 
Apoi, actorul a declarat, în glumă, că incidentul ar fi putut să îl ambiţioneze pe Justin Trudeau şi să îi stimuleze ambiţiile politice.
 
„Cred că incidentul a jucat un rol major pentru ca el să devină, ştiţi voi, să ajungă la o funcţie atât de înaltă şi să devină prim-ministru. Cred că el şi-a spus în acele momente: «mă voi ridica deasupra acestor fleacuri»“, a glumit starul hollywoodian.
 
Apoi, actorul a redevenit serios şi i-a spus lui Jimmy Kimmel că regretă acel incident: „Îmi este ruşine, nu vreau să mă mai gândesc la asta“.
 
 
Serialul „Prietenii tăi/ Friends“, creat de David Crane şi Marta Kauffman, a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Din distribuţie au făcut parte Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox Arquette (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) şi David Schwimmer (Ross Geller). ”Prietenii tăi”, serial care a cuprins zece sezoane, a primit numeroase nominalizări şi a fost recompensat cu şase trofee Primetime Emmy, un Glob de Aur (Jennifer Aniston) şi un trofeu BAFTA.
citeste totul despre: