Jennifer Lawrence îşi arată frumuseţea naturală într-un pictorial semi-nud şi fără machiaj pentru revista Vogue

Jennifer Lawrence îşi arată frumuseţea naturală într-un pictorial semi-nud şi fără machiaj pentru revista Vogue

Jennifer Lawrence este câştigătoarea premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în Silver Linings Playbook FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Jennifer Lawrence (26 de ani), cunoscută în special pentru seria „Jocurile foamei“ şi premiată cu Oscar, şi-a arătat frumuseţea naturală într-o şedinţă foto fermecătoare pentru revista Vogue.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jennifer Lawrence apare pe coperta numărului de septembrie al revistei Vogue, ocazie cu care a acordat un interviu în care a vorbit pentru prima oară despre relaţia ei cu regizorul Darren Aronofsky (48 de ani) şi a luat parte la o şedinţă foto semi-nud şi fără machiaj.
 
Actriţa a pozat într-un sutien auriu, cu o eşarfă înfăşurată în jurul piciorului care îi acoperă strategic partea de jos a corpului. Privind fix spre obiectiv, cu buzele întredeschise şi cu părul blond răvăşit căzându-i pe umeri, Jennifer Lawrence i-a fascinat pe fani cu frumuseţea sa naturală. Poza artistică, postată pe contul de instagram al revistei Vogue, a strâns până acum peste 185.000 de like-uri, iar actriţa a fost complimentată în comentarii: „Incredibil de frumoasă“, „Eu consider că este cea mai frumoasă fată din lumea celebrităţilor. Este atât de naturală!“.
 
Jennifer Lawrence este una dintre cele mai apreciate şi talentate actriţe ale momentului, având deja în palmares o statuetă Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end“, dar şi alte trei nominalizări pentru interpretările din „Winter's Bone/ Mâinile tatălui meu“ (2010), „American Hustle/ Ţeapă în stil american“ (2013) şi „Joy“ (2015).
 
citeste totul despre: