Chef Cătălin Scărlătescu, reţeta celui mai pufos cozonac de Paşte. Trucuri cu care nu dai greş
0
Chef Cătălin Scărlătescu. Foto: Facebook
Chef Cătălin Scărlătescu este cunoscut deja pentru preparatele sale tradiţionale de Paşte cu gust ”ca la mama acasă”, dacă mama este, desigur, expertă în bucătărie.
Dacă nu, putem urma trucurile bucătarilor deja consacraţi. Cum spune chef Scărlătescu că este cel mai bine să facem cozonacul de Paşte? Iată reţeta pe care el o recomandă cu drag.
De ce ingrediente ai nevoie pentru cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu
- 250 g zahăr
- 1 kg făină
- 450 g lapte
- 60 g drojdie
- 5 ouă
- 300 g unt belgian
- 500 g nucă
- 150 g ciocolată belgiană
- 200 g rahat
- 30 g coajă de lămâie
- 30 g portocală confiată
Cum se prepară cozonacul lui Chef Scărlătescu? Iată detaliile!