Beyoncé a născut gemeni, iar fanii cântăreţei au luat-o razna

Beyoncé a născut gemeni, iar fanii cântăreţei au luat-o razna

Beyoncé mai are o fetiţă în vârstă de cinci ani FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Beyoncé a născut gemeni, potrivit mai multor surse citate de publicaţiile străine, care însă nu au reuşit să afle sexul bebeluşilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa Beyoncé, în vârstă de 35 de ani, şi prudăctorul şi rapperul Jay-Z, în vârstă de 47 de ani, au devenit părinţi de gemeni, potrivit informaţiilor publicate de Entertainment Weekly, US Weekly şi People, citate de BBC. Totuşi, jurnaliştii nu au reuşit să afle data exactă a naşterii şi nici sexul bebeluşilor, iar cele două vedete nu au făcut deocamdată niciun comentariu.

Totuşi, E! News speculează că ar fi vorba de un băieţel şi o fetiţă, judecând după baloanele roz şi albastre însoţite de un buchet imens de flori cu un bileţel pe care stăteau scrise iniţialele cuplului, acestea fiind aduse la un spital din Los Angeles, acolo unde a fost surprinsă la începutul săptămânii sora cântăreţei, Solange Knowles. De asemenea, speculaţiile sunt întărite şi de un internaut a cărei rudă este internată în acelaşi spital.

„Bey şi Jay sunt extrem de fericiţi şi au început să împărtăşească vestea membrilor familiei şi prietenilor apropiaţi“, a dezvăluit o sursă pentru revista „People“.

Şi fanii artistei sunt foarte entuziasmaţi, exprimându-şi în reţelele sociale nerăbdarea de a vedea prima imagine cu gemenii, care deja se preconizează a doborî un nou record de Like-uri, aşa cum Beyoncé ne-a obişnuit. „Am nevoie de un mic avertisment de la Beyoncé şi gemeni despre momentul în care au de gând «să rupă» internetul pentru a putea să-mi anulez de pe acum toate planurile“, „Abia aştept poza de pe Instagram!“, „Beyoncéa născut! Repet! Beyoncé a născut!“, „Beyoncé a născut gemeni, să ne rugăm pentru ei“, „Azi va fi desemnată Ziua Gemenilor lui Beyoncé. Ne pare rău pentru toţi taţii din lume, dar Queen Bee a decis că asta nu mai este ziua voastră de acum înainte“, au fost doar câteva dintre mesajele amuzante publicate de fanii artistei. 

Beyoncé, alături de soţul său, Jay-Z, şi de fetiţa lor, Blue Ivy FOTO Getty Images

Beyoncé, care mai are cu Jay-Z o fetiţă, Blue Ivy, în vârstă de cinci ani, a anunţat că este din nou însărcinată în luna februarie prin intermediul unei imagini publicate pe Instagram care a doborât recordul de aprecieri, în primele 24 de ore primind peste opt milioane de like-uri şi sute de mii de comentarii. 

Imaginea prin care Beyoncé şi-a anunţat sarcina FOTO Instagram Beyoncé

În fotografia respectivă, Beyoncé apare în lenjerie intimă, cu silueta vizibil rotunjită de sarcină şi purtând pe cap un voal amplu. „Vrem să împărtăşim cu voi iubirea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscătări pentru faptul că familia noastră se va mări cu alţi doi membri şi vă mulţumim pentru urările de bine“, a fost mesajul care a însoţit imaginea.

La o zi după anunţ, cântăreaţa şi-a surprins fanii cu o serie de fotografii nud, topless şi alte câteva în lenjerie intimă, cele mai multe pe un fundal floral şi cu burtica de gravidă bine evidenţiată, care au ca descriere mesajul „Am trei inimi“. 

Alegerea de a păstra secretul cu privire la naşterea gemenilor este de înţeles, având în vedere că venirea pe lume a primului copil al cuplului a cauzat o veritabilă furtună mediatică în 2012, când sute de paparazzi s-au adunat în faţa spitalului Lenox Hill din New York, iar conducerea clinicii a fost nevoită să închidă o parte a secţiei „Maternitate - Naşteri“ pentru a putea asigura intimitatea cuplului.

citeste totul despre: