Huawei anunţă Family Week, o nouă campanie de reduceri

Huawei anunţă Family Week, o nouă campanie de reduceri

Începând cu 1 iunie, consumatorii se pot bucura de o serie extinsă de oferte speciale, gândite pentru toţi membrii familiei care îşi doresc experienţe de utilizare mai plăcute şi mai accesibile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul Family Week este gândit pentru a oferi produsele necesare diferitelor activităţi – de la muncă, divertisment sau învăţare, venind totodată în întămpinarea consumatorilor şi cu pachete speciale sau reduceri substianţiale.

Printre dispozitivele care fac parte din campania Family Week se numără atât vârfurile de gamă Huawei P40 şi Huawei P40 Pro, cât şi telefoanele mai accesibile din portofoliu, precum Huawei P40 lite şi Huawei P40 lite E, dar şi smartphone-urile de buget Huawei Seria Y.

Totodată, laptopul Huawei MateBook 13 şi tableta Huawei MatePad T8 sunt alte două dispozitive care beneficiază de preţuri speciale în următoarea perioadă, întregind portofoliul de produse destinat fiecărui tip de utilizator.

La achiziţionarea unui Huawei P40, utilizatorii primesc un voucher în valoare de 600 lei şi un telefon Huawei Y5p cadou. Cei care optează pentru modelul Huawei P40 Pro, primesc un voucher de 300 lei şi un telefon Huawei Y5p gratuit.

Huawei P40 lite şi Huawei P40 lite E, telefoanele mai accesibile din categoria Huawei P40 Series, beneficiază şi ele de oferte promoţionale. Astfel, la achiziţionarea unuia dintre cele două modele, în perioada 1-15 iunie, utilizatorii primesc gratuit o baterie externă Huawei de 12000mAh pentru modelul P40 lite şi de 10000mAh pentru P40 lite E în limita stocului disponibil sau un discount în valoare de 200 lei pentru P40 Lite, respectiv 50 lei pentru P40 lite E.

Preţurile de precomandă anunţate pentru cele mai noi telefoane din portofoliul HUAWEI, Huawei Seria Y, telefoanele ideale pentru toţi membrii familiei, rămân valabile până pe 28 iunie. Astfel, la achiziţionare, utilizatorii vor beneficia de un discount de 200 lei, preţul special pentru Huawei Y5p fiind de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.

Cel mai nou dispozitiv HUAWEI lansat pe piaţa din România, parte din categoria laptop-urilor, Huawei MateBook 13, beneficiază de oferta specială de lansare până pe data de 28 iunie. Astfel, la achiziţionarea unui astfel de model dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, utilizatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În acelaşi timp, cei care aleg varianta AMD a laptopului beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou. 

Tableta MatePad T8, de 8 inci, dotată cu un procesor octa-core şi o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh, are un discount de 200 de lei, valabil până la finalul lunii iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: