Apocalipsa zombie porneşte pe Android şi iPhone cu aplicaţia „Stupid Zombies“

Apocalipsa zombie porneşte pe Android şi iPhone cu aplicaţia „Stupid Zombies“

Pentru „Stupid Zombies“ sunt deja disponibile două versiuni. FOTO Play Store

Apocalipsa zombie este aşteptată de unii oameni de câţiva ani buni, poate chiar zeci de ani, dar ca toate apocalipsele de bun-simţ întârzie. Însă pe Android şi iPhone aceasta a început deja, iar tu trebuie să salvezi umanitatea... dar mai întâi pe tine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea din „Stupid Zombies“ se petrece într-un plan 2D în care mai mulţi zombie sunt împrăştiaţi pe toată harta şi pe toate structurile posibile, iar tu trebuie să-i omori. Ai la dispoziţie o armă şi un număr limitat de gloanţe. Jocul foloseşte câteva principii de fizică, astfel că un foc odată tras şi care ratează ţinta nu este neapărat pierdut. El ricoşează din pereţi, pentru un timp limitat, şi mai poate lovi ţinte. 

Am testat jocul pe un Galaxy Nexus cu Android 4.2. Cu cât este mai mare ecranul, cu atât mai bine, dar dotările tehnice nu influenţează prea mult performanţa jocului. Telefonul de teste are un procesor dual-core, o memorie RAM de 1 GB şi un spaţiu de stocare de 16 GB, cu un ecran de 4.65 inci. 

„Stupid Zombies“ are câteva sute de niveluri, sunt structurate ca cele de la „Angry Birds“, dar până aici merg asemănările. Mai ai la dispoziţie, pe lângă arma de foc, câteva butoaie care se pot rostogoli peste inamici şi câteva batoane de dinamită. Important este să gândeşti cea mai bună traiectorie pentru glonţ şi poţi doborî câţiva zombie dintr-un singur foc. 

Jocul este disponibil în Play Store (în două versiuni), în App Store pentru toate dispozitivele Apple (şi în versiune gratuită), iar pentru posesorii de Mac-uri aceştia pot să descarce „Stupid Zombies“ din magazinul Mac Store.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: