Era campion la Football Manager şi a fost angajat pe post de antrenor la o echipă reală

Era campion la Football Manager şi a fost angajat pe post de
antrenor la o echipă reală

Vugar Huseynzade, noul antrenor al echipei secunde de la FC Baku

Atunci când ne jucăm pe calculator, s-ar putea să câştigăm competenţe mai multe decât am crede. Lucrul acesta s-a văzut pentru un student de 21 de ani care a primit o slujbă ca antrenor de fotbal pentru că avusese rezultate foarte bune în jocul Football Manager.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vugar Huseynzade, 21 de ani, a primit o slujbă la echipa de rezerva a lui FC Baku, echipă din prima ligă din Azerbaidjan. După cum scrie Eurosport, acesta l-ar fi bătut pe Jean-Pierre Papin, o fostă legendă a echipei naţionale a Franţei.

Studentul a fost angajat la Baku încă din februarie, când a fost angajat pe un post de consultant pentru echipă. El avea deja o experienţă de 10 ani în jocul Football Manager şi visa tot timpul să aibă şi o carieră în viaţa reală.

În momentul când fostul antrenor al echipei de rezerve din Baku a fost dat afară, drumul s-a eliberat pentru Huseynzade.

Vugar Huseynzade s-a născut în 1991 la Baku, iar apoi a studiat în capitala Suediei, Stockholm. Până de curând a lucrat ca scouter pentru Sport Business Nordic, o companie din Statele Unite ale Americii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: