SURPRIZĂ Care este oraşul din care a venit cea mai mare comandă de Black Friday la eMAG şi despre ce sumă e vorba

SURPRIZĂ Care este oraşul din care a venit cea mai mare comandă de Black Friday la eMAG şi despre ce sumă e vorba

De Black Friday, toţi românii s-au îngrămădit pe site-urile celor mai mari magazine online pentru a prinde sutele de produse aflate la ofertă. Printre acestea au fost şi câteva produse mai speciale, la preţuri foarte mari, care au avut însă şi ele parte de doritori.

Ştiri pe aceeaşi temă

eMAG vinde în acest an produse care variază de la tigăi şi scutece la lingouri de aur şi maşini de lux. Cea mai mare comandă înregistrată până la ora 14:00 a venit din municipiul Paşcani şi a fost în valoare de 60.000 de lei. Astfel, oraşul din Moldova a detronat fostul lider, Scorniceşti. Acolo, comanda era mai mare, de peste 90.000 de lei, însă a fost anulată la scurt timp după.

Românii se dovedesc a fi avizi cumpărători de produse care mai de care, fiecare dintre acestea având ţinta lui de public. În plus, estimările specialiştilor în ceea ce priveşte câştigurile de Black Friday 2017 depăşesc chiar şi cele mai optimiste obiective. E de aşteptat ca Black Friday 2017 să doboare recordul de încasări stabilit în anul precedent.

În rest, în topul celor mai mari comenzi apar oraşe precum Crasna, Hârşova sau Otopeni. Mai jos avem Top 10 comenzi eMAG de Black Friday şi valoarea lor, comenzi plasate până în ora 14:00.

Te-ar putea interesa şi:

 
citeste totul despre: