Black Friday 2019: Românii pot folosi voucherele de vacanţă pentru rezervarea unei călătorii

Black Friday 2019: Românii pot folosi voucherele de vacanţă pentru rezervarea unei călătorii

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro anunţă de Black Friday reduceri între 15 şi 40% la pachetele de vacanţă în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reducerile sunt valabile la pachete personalizate ce includ între 2 şi 4 nopţi de cazare la diferite hoteluri şi pensiuni din România, demipensiune şi alte activităţi disponibile în cadrul hotelului respectiv: acces la piscină, SPA, echitaţie şi multe altele.

Pentru rezervarea pachetelor de vacanţă românii pot folosi inclusiv voucherele de vacanţă. Toate reducerile sunt afişate pe promoţii.travelminit.ro şi arată preţul de lista comparativ cu preţul de discount.

„Cererea pentru hotelurile şi pensiunile din România este în continuă creştere astfel că a fost foarte dificil până acum să conturăm un BlackFriday în stilul altor industrii precum telekom sau retail. Este primul an în care ne coordonăm împreună cu hotelierii parteneri, astfel încât să putem oferi reduceri de până la 40% la pachete de cazare în anumite perioade din an” a declarat Rigo Ferenc CEO şi fondator Travelminit.ro.

O zi suplimentară de reduceri

În plus faţă de ofertele deja reduse, Travelminit va afişa oferte exclusive de pachete de vacanţă în România valabile doar 24 de ore, începând de Joi, 21 Noiembrie, ora 18:00.

Spre exemplu, pentru o vacanţă la un conac din judeţul Braşov, ce include 2 nopţi de cazare şi demipensiune pentru două persoane, turiştii beneficiază de un discount de peste 30% şi pot achita doar 855 lei. O vacanţă similară la un hotel din Sovata, ce include în plus şi un masaj de relaxare, costă doar 590 lei pentru două persoane. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: