Polițist urcat pe plafonul unei camionete care transporta lemne. Șoferul îl acuză de abuz

0
Publicat:

Un polițist gorjean s-a urcat pe plafonul unei camionete încărcate cu lemne pe care o oprise pentru verificări pe un drum național.

Polițistul s-a urcat cu picioarele pe cabina camionetei Foto: Gorj Express
Polițistul s-a urcat cu picioarele pe cabina camionetei Foto: Gorj Express

Conform publicației Gorj Expres, agentul de poliție Vasile Tunaru, care a oprit în trafic o camionetă încărcată cu lemne, s-a urcat cu picioarele pe cabina mașinii pentru a observa mai bine cantitatea transportată.

Șoferul camionetei a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție rutieră în apropierea Postului de Poliție Scoarța. Șoferul spune că a prezentat documentele, iar polițistul s-a urcat cu picioarele pe cabina camionetei, după care i-a transmis să aștepte până va veni un pădurar să cubeze lemnele, pentru a se stabili dacă ceea ce era consemnat în avizul de transport corespunde cu cantitatea din camionetă. Șoferul i-a spus agentului de poliție că nu e normal să se urce cu picioarele pe mașină. Acesta consideră că polițistul a comis un abuz și e decis să sesizeze superiorii acestuia și organele judiciare.

Patru ore a așteptat în mașină, în fața postului de poliție, după care a fost escortat la Ocolul Silvic Tg.-Cărbunești, unde s-a constatat de către un lucrător silvic că aceasta transporta 0,6 mc de lemn din altă esență fată de cea se consemna în documente, astfel că a fost amendat cu 1.000 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite