Ange Postecolgou, laude pentru Radu Dragușin. Ce a spus în presa britanică după evoluția românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin a prins circa 20 de minute, ieri după-amiază, în meciul dintre Tottenham și Burnley, iar Ange Postecoglou s-a arătat mulțumit de prestația românului. Londonezii s-au impus cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru a 37-a etapă din Premier League. Partida a fost prima după aproape o lună și jumătate în care Radu Drăgușin a fost folosit de antrenorul australian.

Radu Drăgușin l-a mulțumit pe antrenorul Ange Postecoglou. Foto Facebook
Radu Drăgușin l-a mulțumit pe antrenorul Ange Postecoglou. Foto Facebook

Românul a început meciul ca rezervă, dar a fost trimis pe teren în minutul 75, în locul lui Oliver Skipp. Drăgușin a încheiat meciul cu 12 atingeri de balon și a fost notat cu 6,6 de către cei de la SofaScore și cu 6,7 de specialiștii de la FlashScore. După meci, antrenorul lui Tottenham a vorbit despre prestația echipei sale, explicând cum a decis să-l introducă pe fundașul român pe teren. Mai mult, Postecoglou s-a arătat mulțumit de modul în care a arătat Drăgușin.

"M-am gândit că Micky van de Ven poate fi o opțiune pentru postul de fundaș stânga, dar am luat în calcul și că a avut câteva accidentări în ultima perioadă și că cerințele acelui post ar fi fost mult diferite față de sarcinile unui stoper.

Tottenham, victorie după 4 înfrângeri consecutive

Să joci fundaș stânga în loc de fundaș central reprezintă o diferență mare din punct de vedere fizic, însă m-am gândit la această variantă pentru ultima parte a jocului. Skipp nu mai jucase de foarte mult timp peste 60 de minute, așa că m-am gândit la această variantă pentru final. Radu a intrat foarte bine în joc și ne-a ajutat, iar golul lui Micky a fost extraordinar", a declarat Ange Postecoglou, potrivit Football London.

Publicația din capitala Marii Britanii a notat vizavi de prestația românului: “Un joc curat după ce a intrat pe teren. A avut un tackling important”. Tottenham a reușit ieri să întrerupă șirul de 4 partide consecutive. Defensiva lui Postecoglou a suferit mult în această perioadă, încasând nu mai puțin de 13 goluri în 4 meciuri.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite